Обзавеждане на малко жилище…Тенденция в строителството, през последните няколко години , особено в по-големите градове, са се превърнали едностайните и двустайните жилища.

 

След решението за покупка, започват и огледи за нашия бъдещ дом. Редом с това, пред всеки новодомец стои и въпроса за избор на обзавеждане - как най-ефикасно да се оползотвори малкото на пръв поглед жилищно пространство.

 

Дори и малък, апартаментът може да бъде обзаведен така, че да предава желания уют и красота. Основен детайл, при закупуване на обзавеждане за малко пространство, е да се търсят многофункционални мебели и аксесоари за дома. Идеята е да се спести пространство, за да може все пак да се съберат всички вещи, но същевременно да бъде практично и удобно за живеене.

 

Разтегателният диван е удобно решение, за секунди се превръща в легло, етажерките са изключително практични, особено ако са вградени и ако бъдат направени в комбинация от два цвята - един за рафтовете(например по-тъмен) и друг за страничните части(по-светъл), то така се създава визуално усещане за пространство. Поради същата причина, може да се спрете и на диван без облегалки. Препоръчително е стените да бъдат в светли тонове, но ако искате и по-ярките цветове, то нека те останат като акцент, Така мебелите няма да се губят в пространството, а светлите цветове ще придадат на жилището Ви простор.Вградените кухненски уреди са също подходящи за малките пространства. Да не забравяме и двуетажните детски легла.

 

Всъщност, днес, да обзаведем дома си съвсем не е трудно. Все повече мебелни производители обръщат внимание именно на обзавеждането на малки жилища, като предлагат индивидуални интериорни решения, така че малкото пространство да бъде оползотворено ефективно, но да носи наслада на окото.

 

28.09.2012г.

exPRts
 
Видяна: 9040


« Назад към всички новини
Наши партьори