Започва строителството на най-новото бижу в „Изгрев”„Еделвайс” ще бъде най-модерната сграда в комплекса, съчетавайки авангардна архитектура и всичко необходимо за удобен живот на едно младо семейство.

 

 

В момента цената на апартаментите в модерния билдинг е повече от атрактивна, още повече, че недвижимост може да закупите без комисионна от недвижими имоти „Съни БГ”.

 

 

С импровизирана първа копка и елегантен коктейл през седмицата бе даден старт на строителството на най-новата жилищна сграда в к-с „Изгрев”. „Еделвайс” ще се намира до хотел „Авеню” и „Метро” и обещава да се превърне в архитектурен шедьовър и истинско бижу. Както „Фактор” пръв съобщи преди месеци новият ПУП на Бургас влиза в сила и градът ще расте в зоната между „Изгрев” и „Ветрен”. Разширението на Бургас ще даде възможност и за изграждането на нови модерни жилищни сгради, което ще предотврати презастрояване в останалите комплекси на града.

 

 

Новият район ще представлява многофункционален комплекс с жилищна и търговска площ, с леки екологични производства на терен от хиляди декари, заключени между подготвяния северен обход на Бургас в посока Слънчев бряг и ул. „Транспортна“. Според брокери през последните месеци има редица запитвания и реален интерес от инвеститори за покупка на парцели в района. Това дава надежда, че наистина Бургас може да се разшири на север като в конкретната територия се организира голям жилищен комплекс с всички необходими удобства в него. Цените на парцелите в района вече бележат известен ръст.

 

 

Строителна компания „Бургос строй” на общинския съветник от ГЕРБ Стефан Колев ще направи първата жилищна сграда в новия район. Мащабният проект представлява модерен билдинг от ново поколение и ще се намира да хотел „Авеню” и Метро. Стефан Колев е от 13 години в строителния бранш, а в близките две години в бизнес плана му влиза да направи няколко емблематични сгради, които ще се намират на топ локации в Бургас. Общоизвестен факт е, че като строителен предприемач той е направил десетки жилищни сгради в „Меден Рудник”, „Възраждане”, „Братя Миладинови”, „Лазур” и центъра на града и всички имат А 16, което е рядкост.

 

 

Сградата носи името „Еделвайс” и в нея вече са продадени над 42% от апартаментите. От строителната компания казаха, че се придържат към ценови диапазон, който да е по силите на едно младо семейство като идеята е в сградата да живеят повече млади хора. Това на пръв поглед интересно решение има своето обяснение. Пред вестник „Фактор” строителният предприемач Стефан Колев каза, че освен заложените по проект търговски площи, магазини, ресторанти, фитнес център, спа зона и офиси в сградата ще има и детска градина.

 

   

 

По време на първата копка Колев сподели, че огромна част от служителите в неговите фирми са закупили апартаменти в „Еделвайс” и това е още една причина  да засилят темпа на строителство на сградата

 

    

 

„Еделвайс” ще се простира в три крила, с общо РЗП над 10 хил.кв.м. Комплексът ще е от затворен тип с много екстри, които липсват в стандартните жилищни кооперации. Тези негови мащаби го превръщат в най-голямата инвестиция до този момент правена в такава сграда в Бургас. В момента цената на апартаментите в „Еделвайс” е повече от атрактивна, още повече, че недвижимост може да закупите без комисионна от недвижими имоти „Съни БГ”.

 

faktorbg.com
Видяна: 5317


« Назад към всички новиниНаши партьори