Имоти от ново поколение вече се продават в БургасБасейн с панорамна гледка към морето, модерен спа център, зали за бизнес срещи и конференции определят Резиденция „Лазурен бряг” като сграда от най-висок клас в Европа

 

 

Когато брокерите говорят за имоти много често се споменава думата лукс и комфорт. Но какво точно е нужно да притежава един имот от висок клас, за да бъде определен за луксозен няма ясни критерии. При всички случаи обаче той трябва да е актуален спрямо купувачите на пазара. През последните години независимо дали като инвестиция, за основно жилище или избор за почивка, във високия сегмент недвижимости тенденциите сочат уеднаквяване на търсенията. Изискванията, които хората търсещи стойностен имот имат, все повече излизат от традиционните характеристики на самото жилище и се отнасят до външните фактори - достъпност, сигурност, налични на място допълнителни услуги, заобикаляща среда.

 

 

Хората искат да бъдат близо до морето и плажа, но и околностите да бъдат тихи, да имат на разположение близки магазини, заведения и ресторанти. Важно е да имат осигурено място за паркиране, както и охрана на имота. Купувачите имат различни предпочитания към нивото на менажиране и поддръжка, както и към наличните на място допълнителни удобства и услуги. В Бургас и региона съвкупността от тези фактори в една или друга степен се покрива от няколко комплекса, разположени на стратегически локации. Такива има в Поморие, Созопол, Равда, в Аркутино, Несебър и Свети Влас. В тях, наличен е спектър от гореизброените предимства, търсени от купувачи и туристи. Всички тези ваканционни комплекси обаче, са именно такива - ваканционни. Те се намират на места, които макар и много оживени през летния сезон, през зимните месеци се обезлюдяват и околните удобства като ресторанти, магазини и спа услуги не работят до следващия летен сезон. По-малкият мащаб на тези курорти и градове, обуславя и липсата на достатъчна медицинска грижа, училища и детски градини, които са задължителен фактор за семейства с деца, които търсят постоянен дом на нашето крайбрежие.

 

 

                             

 

 

Реално, казват, че човек няма как да има всичко. При добро обмисляне обаче, оказва се има инвеститори обмислили търсенията на именно тези купувачи и решили да им предложат алтернатива. Тя идва в лицето на една различна сграда, която съчетава типичните черти на ваканционния имот, с тези, които правят градския такъв привлекателен. Иначе казано, представете си изискан хотел, със съответната палитра налични удобства, който обаче се намира в града, при запазване непосредствената близост до плажната ивица. В област Бургас единственият подобен проект е Резиденция "Лазурен Бряг".

 

 

    

 

 

Сградата предлага целогодишно комфортно обитание, при наличие на широк спектър от допълнителни услуги, по принцип типични именно за ваканционните имоти. Местоположението и е стратегически подбрано до Морската градина на Бургас, но и на широк булевард, който дава лесен достъп до летище, пристанище, близки курорти, всяка точка на града или главните пътища, водещи извън него. В същото време, в "Лазурен Бряг" налице е и факторът тишина. В близост до сградата околни имоти няма, нито постоянни шумови източници. Красивата гледка, която е търсена все повече не само от чуждите, но и от родните купувачи и туристи, тук също е налична. Тя е не само към Черно море, но и към две от езерата на Бургас. Паркингът на три подземни и надземно ниво гарантира, че за автомобила винаги ще има място. Общите части са издържани в меки, елегантни линии и материали и обещават висок комфорт, независимо къде из сградата се намирате. Наличните басейн, СПА услуги, конферентна и кино зала гарантират, че скуката определено ще стои далеч. За безопасността и сигурността пък, грижа има 24 часа охрана. Сградата е и с ограничен достъп. В нея, място са намерили офиси от най-високия клас „А“, жилища обитавани целогодишно от своите собственици, жилища които се отдават под наем за чието менажиране се грижи инвеститорът, както и имоти, които посрещат своите обитатели за ваканции през избрано от тях време.

 

 

    

 

 

Уникалните фактори, съчетани в "Лазурен Бряг" превръщат Резиденцията в постройка, без аналог в регион Бургас. Тук, целогодишно налични са пълен спектър удобства, които са създадени обмислено с цел максималния комфорт на обитателите на жилищата – били те собственици или туристи избрали сградата за своята почивка.

 

 

   

 

 

Резиденция „Лазурен бряг” е единствената сграда в Бургаска област, която напълно покрива всички изисквания на модерните хора за луксозен дом и целогодишен комфорт. Ако той е Вашата цел, знаете къде да го откриете.

 

faktorbg.com
Видяна: 5426


« Назад към всички новиниНаши партьори