Строят нова сграда за Полицията в КарнобатДо сега Полицията в Карнобат се помещаваше в сграда, строена през 1913 година. Имотът, който е на един век, вече е много амортизиран и не обслужва нуждите както на служителите, така и на гражданите. Първата копка на новата сграда вече е факт, а строителството ще приключи след 14 месеца.

 

Новата сграда се изгражда в непосредствена близост до сега действащата. Старата ще бъде съборена и на нейно място ще има паркинг. Ще бъде запазена само тази част от конструкцията, която е строена през 70-те години на миналия век.

 

Възложител на проекта еДирекция „Управление на собствеността и стопански дейности- МВР”. Новата сграда ще бъде на три етажа, като всеки с площ 320 кв.м. Тя ще бъде с два входа, за граждани и за служители. Ще има подход за гражданите в неравностойно положение. Условията в новата сграда ще отговарят на всички  европейски стандарти и изисквания. Целта на проекта е  да се подобри качеството на  обслужване на гражданите и по-добри условия за работа на служителите.

 

Фактор Бургас
Видяна: 525


« Назад към всички новиниНаши партьори