Захари Чернев плени сърцето на тв водеща в КазахстанСлед завръщането си от Казахстан поплегендата Захари Чернев сподели интересни факти и пикантни подробности около концерта на местната звезда Марат Сарбупеев, на който присъства. На мега концерта Чернев е поканен като ВИП гост и връчва награда за цялостно творчество като музикален продуцент на „Eurofest”. По думите му концертът е бил повече от грандиозен като на една сцена участие имали биг бенд, рок групи, щтрайх на фалхармонията, детски, дамски и мъжки хор и всичко това се ръководело от четирима диригенти. От своя страна Сарбупеев подарил на бургазлията ръчно правен кафтан /традиционна казашка дреха/. „Присъствах на концерт, който няма аналог в Бургас. Но, за да стане това реалност трябва първо да благодаря на кмета Димитър Николов и община Бургас за подкрепата, която ми осигуриха за пътуването. От името на кмета връчих лично специален подарък на губернатора на Западно Казахстанската област Алтай Кульгинов Сейдирович. Интересно е, че те познават нашия град и знаят за всички хубави неща, които се случват тук.” – сподели Чернев.

 

В Казахстан бургазлията с артистичен псевдоним Black Shugar участвал още в най-голямото шоу по местната национална телевизия, която отбелязва изключителен рейтинг по време на интервюто с него. Младата телевизионна водеща била също много впечатлена от кариерата на Чернев. След като разбрала, че е от Бургас, най-красивият според нея град на Черно море, тя изявила желание да му гостува през лятото. Имала само едно условие след слънчевите бани да вкуси от прочутите миди по бургаски и таратор с истинско кисело мляко, защото те имали само кефир.

 

По време на визитата си в Казахстан Чернев опитал още от местните специалитети с конско месо и шарпа /бульон от месо/, както и смятаното от мнозина за афродизиак мляко от камила.

 

faktorbg.com
Видяна: 93


« Назад към всички новиниНаши партньори