Военен лекар, учил в САЩ ще преглежда безплатно в БургасД-р Гюксел Гювен ще приема пациенти само на 16-ти март - събота

 

Университетският преподавател д-р Гюксел Гювен идва в Бургас на 16-ти март, събота, за да проведе безплатни профилактични прегледи на пациенти от града и региона. Д-р Гювен работи в областта на мозъчната неврохирургия и извършва операции при болести на гръбначния стълб, в това число дискова херния на врата, дискова херния на кръста, изкривявания в зоната на кръста, спинална стеноза и други. Извършва операции при диагнози на мозъчен тумор и тумор на гръбначния стълб. Помага и на деца с вродени проблеми на нервната система.

 

В практиката си д-р Гювен помага на много пациенти с травми на главата и кървене в главата. Той прави операции за изправяне формата на главата, изправяне на счупвания на гръбначния стълб, при наранявания на периферната нервна система.

 

Д-р Гювен започва практиката си като военен лекар. Междувременно специализира неврохирургия в МА Гата – Хайдарпаша. Преминава обучение в САЩ във връзка с употребата на невронавигацията в операции на мозъка и гръбначния стълб. Има диплома за мозъчен специалист и неврохирург. От 2016-та година работи в най-голямата верига медицински заведения Реяп.

 

Пациентите ще бъдат консултирани в нов модерен кабинет в Бургас, който се намира на ул. „Васил Левски“ 16, етаж 3, кабинет 317 в новата сграда до площад „Тройката“ и Културен дом на нефтохимика.

 

Прегледите ще се провеждат след предварително записан час на тел.: 0897 388 831.

 

faktorbg.com
Видяна: 2112


« Назад към всички новиниНаши партньори