Истинско жилищно бижу строят в СлавейковЗа разлика от много градове в страната Бургас прави впечатление с отчетлива динамика в строителния бранш през последните месеци и голям брой сделки с недвижими имоти, много от които се реализират „на зелено”. Не е тайна за никой, че градът стана притегателен център за много млади хора, които търсят реализация тук. През последните две години брокери на недвижими имоти споделят, че има търсене на жилищно строителство, но няма адекватно на него предлагане. Макар и поскъпнали след санирането дори и панелките, които се предлагаха за продан вече ги няма. Новата вълна от купувачи обаче има далеч по-високи изисквания и критерии за своя дом, от това което им предоставят старите блокове. Според брокери дори се променя интереса и предпочитанията към различните комплекси. Така например все по-малък интерес има към к-с „Възраждане”, „Братя Миладинови” и „Зорница”. В челната тройка на предпочитаните райони в Бургас трайно са се установили „Славейков”, „Изгрев” и „Меден Рудник”.

 

 

От началото на годината с много бързи темпове върви реализацията на най-привлекателната жилищна сграда в к-с „Славейков”. Проектът Green Residenceще е готов в рамките на две години и очакванията са да промени изобщо стандартите на пазара за ново строителство, защото в обекта са заложени материали от най-висок европейски стандарт и не само. Билдингът ще имат голям процент озеленяване,  търговски и офис площи, които вече са закупени от големи търговски вериги, зони за релакс и други. Това ще го превърне в истинско жилищно бижу в един от най-предпочитаните райони в Бургас.

 

 

Безспорно Green Residenceв к-с „Славейков” заслужава особено внимание и според брокери, които много добре познават пазара в града ще се превърне в емблема на комплекса. Новият модерен билдинг показва всъщност какви са очакванията на младите хора за едно уредено място в близост до центъра и с всички удобства.  Green Residenceсе намира на много комуникативно място в района до магазин Лидл. В близост до сградата преминават големи пътни артерии, които водят към центъра на града, обхода за Созопол и автомагистрала Тракия. Там се намират още училища и детски градини, което е много важно за младите семейства. Green Residenceе с РЗП от 30 000 кв. м., разпределени на седем етажа и подземен етаж с паркоместа за всички живущи там. В момента апартаменти директно от строителя без комисионна и на разсрочено плащане се предлагат от Унихоум на цени от 630 Е/кв. м. Повече от половината търговски площи в сградата вече са капарирани от клиенти. Името на билдинга идва от големият процент озеленяване, което предвижда по проект инвеститора. На практика последният етаж от тази сграда ще представлява истинска зелена градина. Зелени площи са предвидени още при организацията на екстериора и вътрешните части. Един от плюсовете на сградата е, че мястото, където тя се намира е сравнително просторно като едновременно с това комуникативно. При строителството ще бъдат използвани материали от европейски производители, лицензирани за най-високо качество при хидро, топло и шумоизолация. В това число врати, первази и дограми.
Видяна: 815


« Назад към всички новиниНаши партньори