Бизнес форум през април събира хотелиерите в Слънчев брягТази година традиционното вече изложение-договаряне „За туризма от А до Я“ събира отново бизнесмени от цялата страна в хотел Котва. Очаква се да присъстват още повече фирми от цялата страна. Традицията продължава и през април за пореден път изложители ще обменят опит и съвети в предстоящото изложение. Тази година събитието ще продължи цели шест дни. Домакин на 16 и 17 април ще е хотел „Котва“, чийто собственик Венелин Ташев пръв зададе тон за необходимостта от такъв форум преди години. На 19 и 20 април за първи път изложението ще се проведе в Бургас, във експозиционен център „Флора”. На 22 и 23 април кметът на Созопол Панайот Рейзи приема на свой терен за втори път участниците. В града се очаква да присъства целият бизнес от Южното Черноморие.

 

Сериозна заявка за участие тази година дават много фирми от различни браншове. Ще присъстват най-големите дистрибутори на храни и напитки, родни производители на месни и млечни продукти, строителни фирми, фирми за обзавеждане, дизайн, архитектура, дилъри на автомобили и много други. Очаква се голям брой фирми от цялата страна да покажат най-новите си продукти, които да предложат на хотелиерите по морето.

 

Организатор на изложението е „Нанивантрейдинг“ ЕООД. Фирмата от години прави различни изложения и конкурси. След огромния успех на изложението през миналите години сега Люси Кирязова, която е част от екипа на организаторите очаква още по-голям интерес от страна на бизнеса. „През изминалата година над 60 фирми в различни браншови отрасли участваха на изложението. Много се радвам, че тази година получихме и подкрепата на Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов. За първи път изложението ще бъде заснето и отразено от Google, което ни дава знак, че вървим в правилната посока.” – сподели Кирязова пред „Фактор”.

 

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите на посочените телефони:0899 901 968,  0876 901 968 

 

вестник Фактор 05.04.2019
Видяна: 288


« Назад към всички новиниНаши партньори