Стотици празнуват в КаменоИвелина Василева съобщи голяма новина за жителите на общината

 

Този Гергьовден в Камено събра невиждан брой хора на града. Сттици жители, някои от които дошли в този ден специално за тържествата бяха приятно изненадани от празничната програма, подготвена от екипа на кмета Жельо Вардунски.

 

Народните хора продължиха с часове, а кулинари участваха в конкур с местни гозби. Дим от чевермета, кебапчета и домашни катми, изпълни площада пред общината, а местните поляха празника с домашна ракия. На големия празник каменовци чуха за първи път звън на камбана от реконструираната църква с позлатена камбанария.

 

 

        

 

 

Махмуд от Мастършеф оцени най-добрите гозби от кулинарния конкурс, а кмета на Камено Жельо Вардунски даде награди на всички участници и победителите. Специален подарък за победителя от името на ГЕРБ връчи Ивелина Василева, кандидат за евродепутат. Тя поздрави жителите на града по случай празника и им съобщи най-важната за тях новина, а именно започването на реконструкция на една от натоварените пътни артерии в общината.

 

 

                                      

 

 

Сред официалните гости бяха още народният представител Галя Желязкова, зам. областният управител Владимир Крумов, зам.председател на Комисията за финансов надзор – една от най-видните фигури на управляващата партия ГЕРБ в общината - Диана Йорданова, както и общинският съветник от Бургас Калояна Живкова. Гостите бяха посрещнати от кмета Жельо Вардунски и председателя на Общинския съвет Радослав Балтаджиев.

 

     

 

 

                            

 

Фактор Бургас 06.05.19
Видяна: 280


« Назад към всички новиниНаши партньори