Ивелина Василева, кандидат за ЕП: Ще се борим за еднакви стандарти, за по-добри доходи и сигурен животНашата кауза е по-добри доходи, по-добър и сигурен живот за всички граждани в една силна Европа. Ние ще работим за това да живеем в една чиста и здравословна среда, в държава, в която хората получават доходи, равни на средно европейските, където няма втора ръка хора и държави. Това каза кандидатът за депутат от ГЕРБ Ивелина Василева при откриването на предизборната шатра до Часовника в Бургас. 
Ивелина Василева пое ангажимент да работи за развитието както на Бургас и региона, така и на цялата държава. 

 

„Моята лична кауза е Черно море и развитието на Черноморския регион. Ще работя в Бургас да се основе център с модерна европейска лаборатория за изследване на качеството на водата, съдържанието на пластмаси, микропластмаси във водата и в морските организми. Защото това е изключително важно за здравето на хората. С министъра на туризма Николина Ангелкова обсъдихме една идея, която искам да бъде бургаска кауза - да се учреди европейски знак, европейски сертификат – зона, свободна от пластмаса“, подчерта кандидатът за евродепутат от Бургас Ивелина Василева. 

 

Бургаските кандидати за Европейския парламент поеха ангажимента да бъдат проектирани и направени четирилентови пътища между общинските центрове.

 

На откритата приемна дойде и кметът на Бургас Димитър Николов. Градоначалникът получи кафе във вафлена чаша от Ивелина Василева.

 

Всеки, който желае може да посети откритата приемна на ГЕРБ до Часовника. Там гражданите ще имат възможност да се запознаят с програмата на партията, да се срещнат с кандидатите за Европейския парламент, да разговарят с тях, както и с общинските съветници. 

 

„Шатрата е място, на което се срещаме с гражданите. Както кандидатите в листата за ЕП, така и общински съветници от Бургас ще бъдат ежедневно тук да си говорим с хората. Това е предимството, което винаги сме имали пред другите политически опоненти. През изминалите години ние никога не сме отстъпили назад, а винаги сме били сред хората. Чували сме какво желаят те, защото политиците трябва преди всичко да изпълняваме волята на гражданите“, каза от своя страна Жечо Станков. 

 

Той изтъкна, че по време на определяне на оперативни програми, на целеви средства за определени общини политическото ниво, което е в България, невинаги помага в Брюксел.

 

Личността, която има най-голяма тежест в Европарламента, са евродепутатите, те са хората, които ще застанат до нашите кметове, когато им са необходими, каза още кандидатът за евродепутат. 

 

„Г-жа Ивелина Василева, която безспорно има изключително голям опит на местно и национално ниво, е кандидатът, около който сме се обединили и смятаме, че трябва да продължаваме да бъдем шовинисти, каквито бургазлии сме, и да имаме нашият представител в Европарламента, който ще помогне общините в Бургаска област да запазят и да повишат темпото си на развитие“, каза в заключение Жечо Станков.

вестник Фактор Бургас 14.05.19
Видяна: 171


« Назад към всички новиниНаши партньори