Исмаил Осман: Предстоят ни още много сериозни проектиРуен празнува 40 годишнина от създаването на общината. Днес е кулминацията на честванията, които започнаха още преди седмица с различни спортни събития, мотокрос, маратон и конни надбягвания. „40 години са сериозна възраст в живота на човек, но не толкова много за една община. Нека Руен да пребъде още 20 пъти по 40 години и да продължи да се развива” – това заяви кметът на общината Исмаил Осман пред хилядите жители и гости по време на празника.

 

Най-успешният кмет на Руен благодари по време на празника на ръководството на ДПС и парламентарнтата група, които оказват съпричастност за решаването на редица инфраструктурни проекти в общината. Исмаил Осман скромно спомена само някои от по-скломните проекти, които промениха визията на Руен и условията за живот в общината.

 

 

       

 

 

Сред официалните гости на празника бяха лидерът на ДПС и водач на листата за Европейски парламент Мустафа Карадайъ, народни представители от ДПС, кметове от турските общини Ялова, Лозенград и Одрин, европейски шампиони по борба от Турция, кметовете на община Айтос и Сунгурларе и други.

 

    

 

вестник Фактор Бургас 18.05.19
Видяна: 1092


« Назад към всички новиниНаши партньори