Братя Блецови от Карнобат строят база за 2 милиона в Бургас„Братя Блецови” ООД е фирмата  инвеститор, която изгражда база за два милиона лева в Бураския индустриален парк. Търговското дружество стартира израждането на собствен лоистичен център за хранителни продукти в индустриалната зона. Фирмата разчита с новата си база  да завиши качествения, температурния и хигиенния контрол на цялата лоистична верига от производителите до крайния потребител. Предвидено е внедряването на високотехнологична и интелигентна система за складово управление по европейски модел, а базата ще е с големина на покритата площ 2 350 квадратни метра.

 

 

                                       

 

 

„Изключително съдействие и подкрепа получаваме от община Бургас. Смятаме, че този град е комфортен за стартиране и развитие на бизнес. Малко плахо тръгнахме към тази инвестиция, но вече сме повече от убедени, че Бургас е мястото, където спокойно ще можем да развиваме нашата дейност.” - каза за „Фактор” единият от  собствениците Димитър Блецов.

 

 

                                       

 

 

Компанията „Братя Блецови”  е със седалище в град Карнобат. Работи в сферата на търговия на едро с хранителни стоки. Компанията има сключени дългогодишни договори и работи успешно с всички големи производители в България. Складовете на „Братя Блецови”  на територията на областта са четири, има и два хранителни магазини в Карнобат. Идеята на собствениците на фирмата е да разширяват още своята дейност като откриват нови собствени бази в други градове.

 

Предвижда се изграждането на базата в Индустриалния парк да приключи за една година. От дружеството посочват още, че стратегиеската локация, изключително добрата свързаност с всички видове транспорт и бързите темпове на развитие са били основните фактори, заради които са предпочели Индустриален и Логистичен парк- Бургас.

 

вестник Фактор Бургас 31.05.19
Видяна: 1963


« Назад към всички новиниНаши партньори