Димитър Николов откри юбилейното издание на Имоти Експо БургасЗа пети път професионални брокери от региона се събират на едно място

 

Започна петото юбилейно издание на Имоти Експо Бургас, което ще продължи в рамките на два дни петък и събота в Експозиционен център Флора. Събитието бе открито в присъствието на кмета на гр. Бургас Димитър Николов и председателя на НСНИ Добромир Ганев.

 

За пета поредна година Регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими имоти събира под един покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти, строителството, банките и други съпътстващи дейности. Традиционно изложението се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона.

 

 

    

 

 

Участницитев изложетието са членове на Регионалната структура към Националното сдружение на недвижимите имоти и градят заедно професионалния пазар в региона и страната. В два дена – на 7-ми и 8-ми юни, фирмите – участници ще информират за настоящото състояние на пазара, тенденциите в неговото развитие, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

 

 

                                      

 

 

Събитието е изключително подходящо за тези, на които им предстои покупка или продажба на имот. Специализираните съвети и консултации, сложния процес по придобиване и продажба на недвижима собственост директно от професионалистите от Националното сдружение на недвижимите имотиса ценна информация привземане на най-правилното решение при закупуване или продажба на имот.

 

 

    

 

 

Имоти Експо – Бургас се организира със съдействието на Община Бургас иБургаска Търговско – Промишлена Палата.Генерален спонсор на събитието е Банка ДСК като традиционен партньор в бранша.

 

 

                                      

 

 

Дата и място на събитието: 7 – 8 юни 2019 г.

Откриване: 7 юни 2019 г. 10.00 часа, Флора Експо Център, зала №4

Вход свободен!

 

 

    

 

 

    

 

 

    

 

Фактор Бургас 07.06.19
Видяна: 317


« Назад към всички новиниНаши партньори