Туристи летят с гигантски октопод на плажа в Слънчев брягГигантски октопод е най-новата атракция на плажа в Слънчев бряг този сезон. Тя вече е любима на търсачите на силни усещания. Съоръжението пори вълните, теглено от моторница и гарантира високи дози адреналин. Атракционът буквално се изстрелва на няколко метра и лети във въздуха, а след това се приводнява с въртеливи движения.

 

"Прилича на познатите "банани" и "рингове", но е доста по-екстремно", твърдят летовници.

 

Октоподът събира едновременно до шестима туристи, но може да се ползва и от по-малко души. Ако се наеме от двама, цената на забавлението е 50 лв, компания от 3-ма заплащат 70 лв, а за четирима таксата пада на 20 лв. на човек. Разходката с атракциона продължава точно 10 минути и гарантира незабравимо забавление. 

 

Другият нов атракцион, който вдига адреналина на плажа това лято е  бънджи-сфера. Туристите влизат в нея и се изстрелват във въздуха на 60 метра височина. Цената на удоволствието е  25 лева. 

 

Най-екстремното преживяване обаче си остава парасейлингът, който може да се ползва едновременно от двама. За вълнуващ 10-минутен полет с парашут над вълните с воден парашут се заплаща по 90 лв.  Туристите могат да запечатат полета си с фотоси и видео.

 

В дългия списък с морски атракциони на плажа са и класическите джетове. Скоростен мотор  може да се наеме за 15 минути срещу 80 лв., а за 20 минути цената е  90 лева. Най-дългата разходка продължава 30 минути, а сърфирането с джет излиза 130 лв.

 

Най-евтиният атракцион и този сезон остава водното колело. 30-минутна разходка за четирима с водно колело струва 15 лева, а за един час компанията плаща  20 лв.

 

На ивицата в Слънчев бряг се предлага и сърфиране с рингове, банани и надуваеми дивани. Разходката върху подобно надуваемо съоръжение, теглено от моторница струва по  20 лв.  на човек. 

 
Видяна: 175


« Назад към всички новиниНаши партньори