Болеро подари нова лодка на стар морски вълкТази седмица хиляди доволни клиенти на хранителни супермаркети „Болеро” очакваха кои ще са печелившите в поредната томбола, организирана от веригата. В Царево за томболата бе подготвен приятен купон с водещ DJ, дегустация на вина и сирена, много изненади и лакомства за най-малките. Двама късметлии спечелиха огромни плазмени телевизори, благодарение на това, че са хапвали краве сирене „Бачо Киро”.

 

В присъствието на нотариус Василева огромна лодка бе напълнена с талони от клиенти на супермаркети „Болеро”. Две деца, избрани на случаен принцип от присъстващите разбъркаха всички талони. А едно от тях изтегли големият победител Спас Николов.

 

Екипът на „Болеро” прозвъни на печелившия на оставения от него телефонен номер на талона и за щастие той отговори. Оказа се, че големият победител е стар морски вълк от Созопол, който след 30 минути пристигна в Царево, за да получи страхотната награда. Преди години имал лодка, но трябвало да се раздели с нея, защото била много стара. Сега ще има възможност да кръстосва Созополския залив с това ново бижу. Каза, че с такава лодка ще може да вози и туристките до остров „Св. Иван” или до „Света Анастасия”.

 

 

                                        

 

 

В супермаркети „Болеро” пазаруват ежедневно хиляди хора в Бургаска област. Магазините са практични и удобни за потребителите. Цените в „Болеро” са винаги по-ниски от тези на всички други места. Това е причината за 26 години „Болеро” да се наложи като предпочитана верига за ежедневно пазаруване, защото пести време и пари на клиентите.

 

 

   

 

 

„Болеро” се превърна в любима верига хранителни магазини на хиляди хора, защото заложи на българските производители, на родните ферми и мандри, на доказаните български марки с познат вкус и качества. Когато пазарувате в СБА „Болеро”, Вие помагате на българските производители, а това е най-важното нещо, което всеки от нас може да направи.

 

 

                                       

 

 

СБА „Болеро” е предпочитаната верига хранителни магазини за ежедневно пазаруване по четири основни критерия: 1. Най-ниски цени и съотношение цена-качество. 2. Най-голямо разнообразие на продукти от първа необходимост. 3. Най-голям избор от продукти родно производство. 4. Най-добро обслужване.

 

 

В голямото семейство на Болеро има вече 14 магазина, в които работят над 500 човека. Този огромен екип от хора има грижата всичко в магазините да бъде на високо европейско ниво. Целият екип на „Болеро” благодари на своите клиенти за доверието, което ежедневно им гласувате.

 

вестник Фактор Бургас
Видяна: 606


« Назад към всички новиниНаши партньори