Автентичната десница вади силен кандидат за кмет в СозополИнж.Весела Райкова-Грекова, Демократична България: Созопол може повече

 

Инж. Весела Петрова Райкова-Грекова е кандидатът за кмет и водач на листата на Демократична България в Созопол. Тя е родена на 23 април 1968 година в Бургас, завършила е гимназия в гр. Созопол и Технически университет във Варна със специалност „Съобщителни и осигурителни техники и системи“, инженер е по електроника и автоматика.

 

Била е 10 години инженер по поддръжка на цифровите централи в областното управление на БТК-Бургас, а след това е работила като експерт по информационни технологии, поддръжка на сървъри  и сигурност в Община Созопол. В момента е преподавател в Професионална гимназия- Бургас, но е свързана и с развитието на туризма в Созополска община.

 

Била е общински съветник от 1998 г. до 2000 г. в Созопол и кандидат за народен представител през 2017 г. Областен председател е на ПП ДСБ-Бургас.

 

Инж. Весела Райкова е представител на автентичната десница и за нея местните хора казват, че е доказал се професионалист; харизматична, образована и уважавана личност не само в Созопол, но и на територията на цялата община и областта.

 

За нея общественият интерес е над личния, а кметът е отговорен за всички свои действия. Тези принципи тя смята да прилага в работата си и за напред, особено ако бъде подкрепена на местния вот.

 

Сред приоритетите й са:  Изграждане на модерна поликлиника и качествено подобряване на медицинското обслужване. Съвременни и удобни  автогари в Созопол и Черноморец. Инвестиране в успешна и реална туристическа реклама за популяризиране потенциала на общината и развиване на морски, културно-исторически и поклоннически туризъм. Районът да се запази и рекламира като екологично чист, отдалечен от фабрики, заводи, депа за отпадъци и същевременно близо до всички комуникации – летище, жп и воден  транспорт. Сформиране на Консултативен съвет за управление на туризма  към Община Созопол с участие на всички инвеститори , туристически фирми и представители на малкия и среден бизнес.

 

В хода на кампанията тя ще представи пред съгражданите и цялостната своя визия за това как съществуващото може да бъде поправено, подобрено и надградено, защото Созопол може повече.

 

Фактор
Видяна: 2588


« Назад към всички новиниНаши партньори