Георги Пинелов, кандидат за кмет на Созопол от ПП МИР: Заедно ще извървим трудния път на промянатаПодобряване на градската среда, инфраструктуратаи повече средства за населените места са само част от поетите ангажименти на ПП „МИР”

 

Кандидатът на ПП „МИР” за кмет на Созопол Георги Пинелов даде сериозна заявка за победа на предстоящия вот пред стотици жители на общината. Той официално откри кампанията си в читалището в Стария град, където представи кандидатите за общински съветници и акцентите от предизборната си платформа. Пинелов подари на хората в Созопол истинска българска вечер с концерт, в който участваха фолклорни състави от различни точки на страната. Той застана пред всички присъстващи с ясни послания и увереност, че промяната ще дойде от всички тях.

 

„Благодаря ви много, че ме удостоихте с вашето присъствие и внимание. Нашият екип има цели, за които ще направим всичко възможно, за да ги постигнем. Знаем, че няма да е лесно, знаем, че пътят ще е труден, но ние сме длъжни да го извървим. Защото нашата кауза е една-единствена – каузата за община Созопол!“, започна емоционалната си реч Пинелов. 

 

Кандидатът за кмет изтъкна, че се е оградил с едни от най-достойните, смели и можещи хора в цялата община. Пинелов и екипът му поеха ангажимент да работят за подобряване на градската среда и инфраструктурата в цялата община. 

 

„Ще направим Созопол едно по-добро място за живеене – както за жителите, така и за хилядите гости, които посещават нашия град. Надявам се на 27 октомври вие да ни гласувате доверие, така както го направихте днес с присъствието си. Подкрепете ни с номер 50 в интегралната бюлетина“, призова Георги Пинелов. 

 

Първото нещо, което той ще направи, ако бъде избран за кмет, е да анализира финансовото състояние на Общината. Финансовият одит е най-големият му ангажимент към жителите на Созопол. По негова информация задълженията надхвърляли 30 млн. лева.

 

Фактор Бургас
Видяна: 493


« Назад към всички новиниНаши партньори