Иванка Костадинова – кандидат за общински съветник от ГЕРБ: Искам да развивам бизнеса си в един уреден градКаре: Иванка Костадинова е родена през 1969 г. в гр. Карнобат. Повече от 20 години управлява собствена транспортна фирма, която притежава 100 товарни композиции и осигурява 120 работни места.

 

Приоритет: Подобряване на инфраструктурата в Карнобат

 

Като представител на бизнеса мога да кажа, че всичко в Карнобат се случва по най-трудния начин. Развиваме бизнес и в Айтос, и други градове - там всичко става много по-лесно, защото общините са отворени към предприемчивите хора. Тук просто нещата не се случват. Няма желание и интерес да се развива цялата община. Интересът е само за определен кръг от фирми. 

 

№43

 

Приветствам идеята за Индустриален парк. Това ще помогне на хората, които искат да разширят бизнеса си. Трябва да се промени и транспортната схема до селата, до някои има автобуси само един-два пъти в седмицата.

 

Най-належащо смятам, че е подобряване на инфраструктурата. Последните години в Карнобат са асфалтирани улици, основно преди избори.

 

Има квартали, като Красно село, в които нищо не е пипнато от 12 години.

 

Преди няколко месеца направиха тротоар срещу пожарната и вече всичко е обрасло. Това означава, че е направено некачествено и не се поддържа. 

 

В междублоковите пространства няма паркинги. По улиците е пълен мрак. Дори в центъра на града вечер е тъмница.

 

Искам да живея и да развивам бизнеса си в подреден и уреден град, а не в такъв, в който само преди избори ударно се асфалтира.
Видяна: 2643


« Назад към всички новиниНаши партньори