Рая Монева, застраховател: Младите шофьори вече могат да сключат застраховка ГО по Viber или Whats appДо края на годината предлагаме най-изгодните условия за застраховане в Бургас, а оферта всеки може да получи със запитване на електронната ни поща:  raya_moneva@abv.bg

 

 

 

-         Г-жо Монева, какви условия предлага „Бул Инс” по отношение на задължителната застраховка ГО и препоръчителната КАСКО до края на годината?

 

 

-         Като застрахователен агент към „Бул Инс”, до края на годината предлагаме едни от най-ниските цени за застраховка Гражданска Отговорност, като същевременно, гарантираме на своите клиенти сигурна защита на пътя. По отношение на автокаското, предлагаме застраховката „ХИТ АВТОКАСКО”, която предоставя възможност на клиента да застрахова напълно автомобила си, като заплати само 70% от премията, а останалите 30% само в случай на щета.

 

 

 

-         На пазара има много застрахователи, как успявате да предлагате по-изгодни условия за застраховане на автомобили?

 

 

-         На всеки един, от лоялните ни клиенти, правим отстъпка, както и по-ниски цени при сключване на пакет ГО + Автокаско. Офертата важи само за офиса ни на ул. „Лермонтов” 13, зад хотел България. Стремим се, да удовлетворяваме индивидуалните изисквания на всеки наш клиент, според възможностите, които предлага ЗК „Бул Инс“.

 

 

 

-         Много млади шофьори се лутат през различни компании, защото не са наясно колко ще струва ГО и какво трябва да направят, Вие какво ще ги посъветвате?

 

 

-         Не само младите шофьори са в такава затруднена ситуация, поради многото възможности, които предлага застрахователния пазар у нас. Ние предоставяме нас нашите клиенти възможността, само чрез изпращане на талон на автомобила, да изчислим,  колко ще им струва тяхната застраховка, като им предоставяме избора, да платят еднократно или на 2, 3 и 4 вноски, за да могат да изберат най-удачния, за тях вариант.

 

 

 

-         Какво се случва ако забравим да сключим ГО и тръгнем на път, как помагате на такива клиенти?

 

 

-         Това не е нерешим проблем. Имаме възможност, след предоставянето на талон, да бъде сключена застраховката ГО дистанционно, която застраховка, ще влезе в сила максимум след час от сключването и. Ние изпращаме файл със застраховката на клиента, за да бъде спокоен и сигурен в случай на проверка.

 

 

 

-         Може ли човек да направи ГО при Вас от разстояние при нужда или поне да разбере колко ще струва тя?

 

 

-         Както обясних това е напълно възможна. Лично мое мнение е, че това трябва да е практика при всички застрахователи и брокери на застрахователни продукти. Идеята е, да бъде удобно и достъпно за клиентите ни, защото ние в крайна сметка, работим за тях, решаваме или спестяваме техните проблеми, както е и в целия Европейски съюз. Мога да изчисля стойността на всяка желана застраховка - ГО, Каско, домашно имущество, медицински застраховки, застраховка „пътуване в чужбина“ и др. само чрез запитване на телефон 0887 108 776, мейл, Viber, Whats app. Клиентите  ни могат да получат всякаква информация, по избраната от тях, форма за комуникация с офиса. Много от нашите клиенти не живеят в град Бургас и на тях, чрез куриерска фирма, изпращаме  техните застраховки. В забързаното ни ежедневие, това е много по-удобно от губенето на време в офис!
Видяна: 1462


« Назад към всички новиниНаши партньори