ОБК организират престижен бизнес форум в МакедонияДо 17 февруари продължават записванията на фирми от страната, които искат да създадат бизнес отношения със съседите 

 

На 28 февруари в Македония ще се проведе „Българо - македонски бизнес форум – Куманово 2020”. Мотото на събитието е “Заедно можем повече” и на него се очаква да присъстват представители на различни браншове.

 

Събитието се организира от Сдружение Обединени Бизнес Клубове (ОБК) и община Куманово (Северна Македония), с подкрепата на Посолството на Република България в Скопие и Посолството на Република Северна Македония в София.

 

Форумът ще бъде твърде интересен, ползотворен и най-вече практичен. Организаторите ще наблегнат на възможностите за създаване на партньорства и бизнес отношения между икономическите субекти от двете страни на границата, чрез специално организирани “b2b” и “мачмейкинг” срещи.

 

Форумът ще бъде открит от високопоставени представители на македонските и българските власти, а специално желание за участие в събитието изявиха кметовете на 29 македонски и 12 български общини.

 

Участници в събитието ще бъдат представители от следните икономически сектори и подсектори: земеделие и животновъдство; пчеларство; лозарство и производство на вино; бутилиране на минерална вода; производство на бира и безалкохолни напитки; хранително-вкусова промишленост; текстилна, шивашка и обущарска промишленост; дървопреработвателна и мебелна промишленост; производство на строителни материали; производство на метални конструкции; енергетика (вкл. зелена енергия); туризъм; строителство; транспорт и спедиция; куриерски услуги, хотелиерство и ресторантьорство, и др.

 

Всички участници ще имат възможността да се срещнат и разговарят с представители на финансовия (банков) сектор, както и с водещи консултантски компании в областта на европейските фондове и програми.

 

 

Такса за участие:

59.00 лева (крайна цена)за членове на ОБК

89.00 лева (крайна цена)за нечленуващи в ОБК.

Услугата включва: участие в откриващата сесия на форума, b2b срещи, кафе паузата и нетуъркинг обяд.

 

Сумите трябва да бъдат плащани по банкова сметка:

BG17UBBS80021095166230        BIC: UBBSBGSF

Банка: ОББ

Моля, запишете за получател - СПМСБ – ОБК

а като основание за плащане – Такса участие във форум в Куманово на 28.02.2020

Изисква ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ и абсолютно строго спазване на СРОКА за записване. 

 

Регистрационната формаможете да изтеглите от сайта на ОБК, www.ubclubs.eu, или да изискате да получите такава от централния офис на сдружението и след като я попълните да я изпратите на електронната ни поща events@ubclubs.eu

 

За допълнителна информация относно „Българо - македонски бизнес форум – Куманово 2020”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 Краен срок за записване за участие: 17 февруари 2020 г

 

Фактор Бургас 09.02.2020
Видяна: 198


« Назад към всички новиниНаши партньори