В Съдиево посрещат гости с домашни гозби и басейн с минерална водаВ айтоското село Съдиево вече посрещат първите туристи, които искат да получат заслужена спа почивка и незабравимо гурме преживяване. Още от Гергьовден басейнът в семеен хотел „Звезда“ е пълен с минерална вода и  подготвен, според всички наредби и изисквания за дезинфекция. Масите, които са на открито са разредени на нужното разстояние, както и шезлонгите и чадърите около басейна. Собствениците на комплекса са подготвили необходимите дезинфектанти, сертифицирани според стандартите на Световната Здравна Организация, с които ще се почистват всички помещения, маси, столове и шезлонги след всеки един посетител.

 

„Вече имаме резервации за хотела и ресторанта. Подготвили сме всичко необходимо за сигурността на нашите гости. Освен хотелската леглова база, разполагаме и със самостоятелни къщи, с отделни входове и самостоятелни кухни, които се намират точна до басейна и са достатъчно големи за едно цяло семейство.“, споделиха от управата на хотела.

 

      

 

Комплексът разполага с външен басейн, пълен с минерална вода и спа център, но специално внимание заслужава ресторантът, в който може да опитате фермерско българско месо, прясна риба, дивеч и домашни десерти.

 

                                     

 

Отзивите от клиенти са повече от показателни, а веднъж посетили този дом на кулинарните шедьоври всички се връщат отново. В менюто могат да се открият както стари тарикатски гозби, така и нов прочит на познати ястия.

 

       

 

Майсторите в кухнята умело се справят с приготвянето на агнешко, патица, яребици, пъдпъдъци, зайци и риба, а уменията им излизат много извън познатите консервативни норми и с огромен успех могат да Ви поднесат охлюви по бургундски или домашна френска нуга.

 

                                     

 

Горещо ви препоръчваме телешки гювеч и „Вълчи сач“ с телешки език, шкембе и гъбки. За ценителите на дивеча има супа от фазан или яребица. Рибата идва направо от развъдника, ако искате може да си я уловите и сами. Каквото и да си поръчате, не пропускайте домашните пърленки. Те са любими и на децата, за които има осигурен кът за игра и зелена морава.

 

вестник Фактор Бургас 07.05.20
Видяна: 2154

« Назад към всички новиниНаши партньори