Виктория избра строителна площадка в Бургас за новия си клипНедовършената спортна зала „Арена Бургас“ пасна идеално за видеото на талантливата певица. Проектът Alright на изпълнителката е обвързан със ситуацията, в която светът се намира в момента, а посланието му все пак е, че всичко отново ще бъде по-светло.

"Избрах Бургас, защото съм свързана с морето. Аз съм от Варна, но много обичам Бургас и много обичам да снимам на нашето Черноморие. Много съм щастлива, че Община Бургас ми дава шанс да снимам на това място. Надявам се един ден когато е готова спортната зала да направя концерт тук.“, каза Виктория преди началото на снимките.

 

Дългоочакваната зала „Арена Бургас“ е най-големият инфраструктурен обект в града, който достигна колосалната сума от 54 млн лв. Поръчката за залата бе дадена още през 2014 година. Сроковете за завършване се отлагаха няколко пъти през годините. Има надежда все пак тя да бъде завършена до края на тази година, но и ако това не се случи вече няма да е изненада за никой.

 

Все пак, ако всичко върви по последно начертания план догодина в Бургас ще може да се провеждат големи спортни първенства, а градът ще е единственият в страната с пълноценна лекоатлетическа писта на закрито. Пространството пред спортната зала, което сега се вижда и отвътре, всъщност ще има не по-малко значение от самата нея. За разлика от други подобни съоръжения, които пустеят при липсата на събития, бургаската „Арена“ е замислена като обществена зона, предлагаща постоянно разнообразни активности. На практика тя вече носи добавена стойност на Бургас като сцена за заснимане на видеоклипове, а ако довършителните работи продължат по-дълго от очакваното тук може да бъде заснет и поне един късометражен филм.

 

Когато е готова освен турнири в много спортове, в залата ще могат да се провеждат мащабни концерти и други културни събития. Тя се състои от три отделни блока, като в основната зала ще има 7000 седящи места, с опция при определени събития да бъдат увеличени до 12 000 заедно с правостоящите.

 

 

                                     

 

 

На 16 май певицата Виктория взе участие в специалното шоу на Евровизия "Europe Shine A Light". Милиони зрители в цял свят проследиха на живо от Нидерландия телевизионната програма. Шоуто представи песните и артистите от отменената Евровизия 2020 в Ротердам и много от най-големите звезди на конкурса.  

 

Талантливата Виктория, която трябваше да представи България с песента "Tears Getting Sober", ще бъде българският артист на конкурса и през 2021 г. Песента ѝ се превърна в един от големите хитове на Евровизия 2020, а след шоуто влезе в дигитални музикални класации на Великобритания, Холандия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия. 
Видяна: 149


« Назад към всички новиниНаши партньори