Горещо лято и много емоции обещават от Хасиенда в Лозенец„Надявам се да спрем завинаги чалга настъплението“, каза за „Фактор” собственикът на Hacienda Beach Димитър Тодоранов

 

Този сезон фестивалът Арт поток ще се проведе за пета поредна година

 

„Сезон в екстремна ситуация, но не и невъзможен”, така предвижда лято 2020 собственикът на Hacienda Beach в Лозенец Димитър Тодоранов.  Той е категоричен, че всеки, който има визия и план за бизнеса си,  ще оцелее в този по-различен от останалите сезон. „Дълго време ще боледува туризмът ни и това не е заради корона вируса. Това си постлахме преди  20 години-  бетон без ясна концепция и стил. Пандемията само допринесе  предварително за колпаса на туризма ни”. Тодоранов е оптимист за новия сезон и е убеден, че и тази година Hacienda Beachще привлича българските туристи.

 

Сезонът започна на 26 юни с първия за България формат Charizma emotion DJ cluster. Общо 7 диджея ще забавляват посетителите на нощния клуб от 23:00 ч. до изгрев слънце. И тази година звездни артисти и изпълнители ще правят летните емоции незабравими.

 

       

 

Понеделник традиционно ще е запазен за караокето на Игор и Иван, а в четвъртък ще върви формата we trap на EXE CLUB. Най-популярните родни изпълнители ще зарадват своите фенове от сцената на Hacienda, сред тях са 100 Кила, Боро Първи, V:RGO, Murda Boyz и много други. Традиционно на Hacienda ще бъде посрещнат и Джулай морнинг с партито Rock Remix & More.

 

        

 

Тази година слоганът на Hacienda е „Харизмата има значение”, препратка към хората на изкуството, към тези, които създават и действат с размах.

 

       

 

„Hacienda Beach не е бизнес проект, това е проект за всички, влюбени в родното изкуство и морето. Нядявам се да спрем завинаги чалга настъплението. И да дадем път на стойностото.”, казва още Димитър Тодоранов.

 

       

 

Превърналият се в традиция Арт поток, ще се проведе за пети пореден път, независимо от извънредната ситуация около COVID-19. Сред участниците ще бъдат Георги Тошев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Кирил Кирилов и много други родни звезди. Събитието отново се организира съвместно с община Царево, а основната сцена ще бъде в Hacienda Beach.

 

вестник Фактор Бургас 29.06.20
Видяна: 1149


« Назад към всички новиниНаши партньори