Ashkan Life предлага говорещ апарат за кръвно наляганеХора със затруднено зрение вече могат да чуят какво е тяхното кръвно налягане, както и съвет при влошени показатели

 

 

Ashkan Life пусна на пазара най-модерния апарат за кръвно налягане. Той е изцяло автоматичен и прави много прецизни измервания. Апаратът е подходящ за хора със затруднено зрение, защото съобщава на български език какво е моментното кръвно налягане. При наличие на влошени показатели гласово съобщение предупреждава човека за предприемане на необходими мерки. Така при съмнение за отклонение от стандартите на човек за кръвно налягане, апаратът го предупреждава.

 

 

                 

    

 

С него се работи много лесно и бързо, а освен кръвното мери и пулс. Напълно автоматичното напомпване и изпускане на маншета става с помощта на микропомпа, което значително улеснява неговата употреба. Апаратът има и индикатор за сърдечна аритмия. Изключва се автоматично, ако с него не се работи в продължение на 1 минута. Запаметява данните от 99 измервания и има LCD дисплей, на който се показват датата и часът. Много подходящ е за домашна употреба. В комплекта са включени 4 броя батерии и адаптор, както и подробно упътване за употреба.

 

Despic 911 е много компактен апарат и това го прави предпочитан от много хора за домашна употреба. С него отпадат всички въпроси от страна на човек, какво всъщност показва апаратът и в норма ли е кръвното налягане, защото апаратът сам съобщава това.

 

Предлага се в комплeкт с адаптор и с 4 батерии. Гаранция 5 години.

За повече информация позвънете на телефон 0888 838 098
Видяна: 815


« Назад към всички новиниНаши партньори