Родопчанинът Алейдин: Господ Аллах дава, но в кошара не вкарва и забавя, но не забравяПоради големия наплив от клиенти и доказаната си работа, Алейдин отново приема в Бургас на 03, 04 и 05 октомври /събота, неделя и понеделник/ от 09:00ч. до 20:00 ч. след предварително записване на тел: 0877 61 94 94, 0879 48 94 15

 

Първо прочети статията внимателно до край и ако наистина имаш нужда и вярваш се обади 

 

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 41 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 17 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е (помак), с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

 

 

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

 

Алейдин, от колко време помагаш на хората и как разбра, че имаш дарба?

 

- Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

 

Как  гледаш на даден човек, когато дойде при теб?

 

- Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Мога да гледам, помагам и развалям магия по снимка и на друг човек, стига да не е починал.

 

За какви заболявания можеш да помагаш с Корана?

 

- Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението за следните болести и зависимости: алкохолизъм, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.

 

Трудно ли се развалят магии?

 

- Свикнал съм да устоявам, все пак 16 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

 

Всякакви хора ли търсят твоите услуги?

 

- Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

 

Има ли хора, които все още се занимават с правене на лошотии в нашия край?

 

- Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

 

Все пак, идваш от Родопите и имаш разходи, на какви цени работиш?

 

- Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

 

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди няколко месеца и които за едно гледане вземат по 250-500 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 2000-5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми като Светлина, Тотевска, Ахмед ходжа, Шериф ходжа от Варна, които ги даваха в „Господари на ефира” по-миналата година.

 

При мен цената за едно гледане в Бургас е 94 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

 

АКО МАГИЯТА СЕ РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА ОТКОЛКОТО ДРУГИЯ ПЪТ.

 

На всекиму цената е различна!

 

 

 

 

 

Г. Б. от Каблешково

 

В средата на лятото през 2018 година ходих при него, когато имаше приемен ден в Бургас. Не вярвах, че вече някой може да ми помогне, защото близо 7 години с моята голяма любов не можехме да си имаме бебе. Пробвахме какво ли не – от традиционната медицина до билки и пак не се получаваше. След като Алейдин ми гарантира, че може да ми помогне, и благодарение на неговата дарба, сила и книгата му през февруари следващата година ще се радваме на нашето слънчице, което очакваме с нетърпение. За нас той наистина помага.

 

А. К. от село Баня община Несебър

 

В края на ноември миналата година ходих при Алейдин когато приемаше в Поморие. Не искаше да му казвам нищо, нито какво ме мъчи и за какво съм отишла при него. След като отвори книгата си той ми каза, че имам направена магия, която е била сложена зад улука, където се отича водата и аз сама я намерих, както ми беше обяснил ходжата. Беше ми направена и двамата ми сина, заедно със снахите и внуците по-студено да се държат с мен, да ме мразят и да ме отбягват. След като Алейдин ми каза, че ако се развали комшийската мръсотия нещата ще си дойдат на мястото, виждам, че от половин година отново сме едно сплотено семейство. Убедих се, че все още има хора като Алейдин, които помагат, ако искате ми вярвайте.

 

 

Т. С. от Обзор

На 1-ви април тази година ходих при младия родопчанин Алейдин, когато приемаше в Бургас. Бях стигнала до фалит, с много заеми и борчове, заради хорската завист и злоба. Когато започна да ми гледа Алейдин ми каза, че в нашия магазин има направена магия, която бе сложена под кантара. Беше направена от завистливи хора, така че в рамките на 2-3 месеца клиентите ни да ни отбягват, да ни подминават и бизнеса ни да пропадне. След като реших да се доверя на Алейдин, той ми гарантира, че нещата ще се оправят. И беше прав, защото от 2 месеца неговите приказки излизат на яве. Пожелавам на Алейдин колкото са рибите в морето, толкова пари да има в портмонето. За мен той не е шарлатанин като някои други.

 

З. Л. от Ахелой

Младият родопски лечител и ходжа Алейдин е човека, който отказа брат ми от алкохола и хазарта. Не се подмазвам и не му правя четки, но Господ ми е свидетел, че е така. След като 18 – 20 години ни знаехме при кой да отидем и какво да направим. След като бяхме стигнали до психиатри, но и това не помогна. Алейдин ни избави от това зло. За мен той е един сериозен и почтен човек, бих го препоръчала на всеки, който вярва на родопчанина и най-вече на помаците, защото Алейдин казва, че се гордее, че е помак.

 

И. А. от ж. к. Изгрев - Бургас

В началото на тази година ходих при родопчанина когато беше в Бургас. Отидох да гледам за сина ми и за снахата, защото подозирах, че се случва нещо лошо в тяхното семейство. Без да намеквам за това, което си мислих Алейдин ми каза същото, че на снаха ми е направена магия да започне връзка с неин колега и да не иска да се прибира в къщи, а да нощува при майка си. След като исках на момента да се развали това проклятие от 3 месеца и половина те отново си живеят сплотено и се обичат както преди. Желая на Алейдин това, което му е на сърце Господ веднага да му го даде в ръцете.
Видяна: 600


« Назад към всички новиниНаши партньори