Ето какво е най-полезно за тялото в ситуация на пандемияПрез последната една година човечеството е под жестокия натиск на агресивния коронавирус. Но той не е единственият вирус, с който хората се сблъскват.  В очакване медицината да успее да се противопостави на заразата екипът на ПОЛАРИС БЪЛГАРИЯ споделя опита натрупан от партньори по света за това  как да изградите „защитна стена“ срещу вирусни и бактериални инфекции. Как да преборите ежегодните сезонни респираторни заболявания и не на последно място да не забравяте за лечението на различните хронични заболявания и състояния, които имате. 

 

 

 

Какво би било най-полезно за тялото?

 

 

 

Сергей Лазарев споделя, че е безполезно да се лекуват органите по отделно ако имунитетът на човек е слаб. Човешкият организъм е сложна информационно-енергийна система, от която само няколко процента са физическо тяло, а повече от 90% са информационно-енергийни слоеве. Без разбиране за това как възниква болестта, как вътрешната енергия въздейства върху тялото, цялото лечение ще се свежда до бомбардировка с лекарства и операции. Затова специалистите все по-често свързват понятието „имунитет“ с вътрешната енергия на организма.

 

 

 

Екип от сръбски учени успя да изследва ефекта на енергийния диск ПОЛАРИС върху състоянието на човешката електромагнитна обвивка и установи значително подобрение във външния и вид само след еднократно използване на диска.

 

 

                

 

 

Кръговите антени на диск ПОЛАРИС отговарят на енергийните центрове на човешкото тяло, установявайки перфектна хармония в енергийното поле и перфектно физическо здраве на физическо ниво. Създаден на базата на трудовете на двама велики учени – Никола Тесла и Джордж Лаковски  той работи като малка сателитна антена превеждайки енергията към клетката. Клетките вибрират с определени естествени честоти. Ако тези вибрации са силни клетките са защитени от вредни агенти, независимо дали става въпрос за микроорганизми, вредно лъчение или отрицателна енергия. Енергийният диск увеличава притока на жизнена енергия в тялото и укрепва имунната система. Диск ПОЛАРИС е истинска, природна и неизчерпаема защитна стена. Той поддържа енергията на тялото, помага едновременно да се предпазите от инфекции, а при появата им да ги  преодолеете по-бързо. Ежедневното използване на енергийния диск ПОЛАРИС в съответствие с приложени инструкции укрепва електромагнитната защитна стена на организма и това е само първата защитна бариера. Следващата стъпка е да стимулира работата на органите, които изграждат клетките на нашата имунна система. Най-важният орган, свързан с тази функция е тимусната жлеза. Тя се намира в горната част на гърдите. Поставете два сгънати пръста под ямата в предната долна част на врата, а под тях е тимусът, точно зад гръдната кост. Тимусът се нарича още „точка на щастието“ и правилното му функциониране води до поддържане на отлично здраве и забавя стареенето. Eдин от най-важните механизми на действие на енергиен диск ПОЛАРИС е подобряването на циркулацията в целия организъм. Когато клетките и органите се снабдяват с храна и кислород те функционират безупречно.

 

 

         

 

 

Ето какво споделя Светослав Кирилов от София за ползите от действието на енергиен диск ПОЛАРИС:

 

 

 

За ПОЛАРИС диск разбрах от приятелка и поръчах 2 броя, за мен и за майка ми, която беше диагностицирана с тежки болести като Саркоидоза, Хашимото и други съпътстващи заболявания. Мога да споделя, че диска действа безупречно. Резултатите от него се проявяват когато се използва редовно. Майка ми го поставяше на всички описани в инструкциите точки и локалните болки отминаваха. От 2019 г. до момента семейството ни получи много поводи, с които да твърдим, че ПОЛАРИС диск има невероятно положително въздействие върху здравето. При майка ми, която е със Саркоидоза при пореден преглед лекарите установиха, че разрастванията са изчезнали, дробът е напълно изчистен от имунните грануломи. Лекуващите лекари бяха изумени от този впечатляващ резултат. Това заболяване, според класическата медицина не се лекува и може да се сравни с рак. В допълнение майка ми е трудно подвижна, с износени стави, а в момента от благоприятното влияние на диск ПОЛАРИС прави разходки, дори копае и сади сама цветя в градината.

 

 

 

Аз също имам свое преживяване с диск ПОЛАРИС. От 10 години имам брадавица, която премахнаха и след биопсия потвърдиха, че не е злокачествена.  На същото място се появи черно петно като бенка, което достигна размера на 2 стотинки. По това време бях започнал да прилагам ПОЛАРИС диск по цялото тяло.  При посещение при дерматолог за липом се сетих за бенката, но тя беше изчезнала напълно. Прилагам ПОЛАРИС при крампи в краката, отпуска мускула в рамките на около 30 секунди. Присъствието на ПОЛАРИС диск у домани осигуравя спокойствие, хармония и увереност, че каквото и да ни поднесе живота с вяра и мощната му енергия ще се справим.

 

 

 

Сега, когато имаме такова мощно средство за въздействие върху здравето си, наистина всичко зависи от нас. Бъдещето с ПОЛАРИС до голяма степен е започнало.

 

 

За контакти и заявки  тел. + 359 886 777 126.

 

 

Полезна информация, споделен опит от ползите от диск ПОЛАРИС и благодарствени писма от потребители от цял свят  можете да  прочете на сайта на фирма „ПОЛАРИС  БГ “ ООД 

 

 

www. http:/polarisdisc.bg/

 

До края на 2020 г. ПОЛАРИС БЪЛГАРИЯ намаляцената на ПОЛАРИС ДИСК  за всички, които желаят да притежават един ДОМАШЕН ЛЕЧИТЕЛ БЕЗ СРОК НА ГОДНОСТ.

 

1 бр.  – 63,00 лв. + доставка

2 бр. -  123,20 лв. и без цена за доставка

3 бр.  - 180,60 лв. и без цена за доставка

 

Куриерски услуги - доставка – 7,50лв.

 

В опаковката има подробно описание за приложението на диск ПОЛАРИС.
Видяна: 231


« Назад към всички новиниНаши партньори