Трима нови очни специалисти в екипа на Очна болница „Бургас“ - Д-р Иванови и МЦ „Младост“



Трима нови офталмолози влизат в екипа на Очна болница „Бургас“ -  Д-р Иванови и Медицински център „Младост“. Д-р Константина Кънчева, Д-р Владимир Балимезов и д-р Гергана Миланова са лекарите, които допълват екипа от специалисти на очната клиника. С тях офталмолозите в лечебното заведение стават единадесет.

 

И тримата са провели специализацията си в Очна болница „Бургас“ - Д-р Иванови и се присъединяват към състава на специалистите, след като през 2020г. успешно полагат изпит за придобиване на специалност  „Очни болести“. Всички те избират бургаската очна клиника, за да продължат професионалното си развитие. След дипломирането на общо четирима специалисти от „школата“ на клиниката за последните четири години, в момента в нея продължава да се обучава един специализант, като предстои обявяването на свободните места за нови специализанти по очни болести.

 

„Много сме развълнувани, че към нас се присъединяват тези млади и ентусиазирани лекари – посочват д-р Методи Иванов и д-р Николай Иванов, управители на очната клиника. „Д-р Кънчева, д-р Балимезов и д-р Миланова споделят същата отдаденост и подход към лекарската професия и към офталмологията, каквито имаме и ние. Те са забележителни лекари, които макар и толкова млади, притежават качества и способности, на които се възхищаваме. Затова сме уверени, че те ще осигуряват отлични грижи за пациентите.“

 

„Избрахме да продължим развитието си като офталмолози в Очна болница „Бургас“ - Д-р Иванови и МЦ „Младост“, защото е създадена подходяща организация на работа, осигурени са оборудване и апаратура на световно ниво, насърчават се иновациите – всичко това ни позволява да полагаме качествени грижи за пациентите и за нас е чудесна възможност за израстване като лекари.“ – единодушни са младите специалисти.

 

Фактор 12.01.21




Видяна: 602


« Назад към всички новини



Наши партньори