ПП Възраждане налази и в ПомориеКостадин Костадинов и неговата ПП „Възраждане“ укрепват позициите си в Бургас и региона. След като подмени някои от елементите в партията с нови в Бургас той започна усилено да гради структури в областта. Към този момент най-активни са членовете на „Възраждане“ в Несебър, които през миналата година участваха в националните протести и сами се опитаха да организират такива в Бургас. Фактор научи, че визитите на Костадинов в региона са зачестили през последните седмици. Резултатът е включването на видна фигура от обществения и политически живот в Бургас в редиците на „Възраждане“. Възможно е дори това да е лицето на партията, което ще поведе листата за Парламентарните избори.

 

В събота вечерта от ПП „Възраждане“ са учредили и местна структура в Поморие. В състава на ръководството влизат Димитър Петков като председател, Велико Петков – зам. председател и Марин Тодоров – организационен секретар.

 

„Вместо да изчезваме, ние се увеличаваме. Хората вече разбраха, че в страх и ограничение човек не може да живее дълго. Бавно и уверено все повече хора постъпват сред редиците на Възраждане с ясното съзнание, че ще се борят за чиста и свята България. Процесът вече е необратим. Хората се събуждат! Видяха своята алтернатива и само Господ може да спре тази нестихваща сила, извор на мощ и вдъхновение.“, коментираха от ПП Възраждане.
Видяна: 106


« Назад към всички новиниНаши партньори