Петър Кънев в Айтос: На 4-то число, 4-ти месец, с номер 4 в бюлетината да не разрешим за четвърти път управление на ГЕРБ„Искам най-вече да ви пожелая здраве. И на 4-то число, 4-ти месец, с номер 4 в бюлетината да не разрешим за четвърти път управлението на ГЕРБ”. С тези думи се обърна към айтозлии водачът на листата на „БСП за България” за Бургаска област Петър Кънев.  

 

„Винаги твърдо съм вярвала и продължавам да вярвам, че БСП е единствената партия, която може да смени модела на управление, с грижа за хората”, заяви проф. Юлия Йоргова.

 

Сред приоритетите на коалицията е социалната политика. Човешкото достойнство, гражданските права и интересите на трудовите хора, децата и младите, социално слабите и пенсионерите трябва да бъдат защитени.

 

„Като адвокат продължават да ме дразнят несправедливостите, които съществуват и които могат да бъдат поправени. Сегашното правителство не желае да направи крачка  в посока за установяване на една справедливост, където всеки един да бъде равен пред закона, всеки един да бъде спокоен за дома си, за имуществото си”, посочи в тази връзка Тодор Байчев.

 

„Надявам се, че моят опит и моите умения ще бъдат полезни. Искам да работя за моята родина”, каза от своя страна Андреана Премянова-Янкова.

 

Победата принадлежи на БСП, категоричен бе Борислав Стефанов.

 

Откриването на кампанията в Айтос съвпадна с Деня на прошката. „Поискахме и дадохме прошка, за да се пречистим, да отворим сърцата си за доброто и успеха, с който вярваме, че  ще се поздравим на 4-ти април”, заяви местният представител в листата Милена Куртова-Радева.

 

 

       

 

 

По време на срещата в Айтос водачът на листата Петър Кънев подари цветя на млада дама по случай рождения й ден, а друга млада дама подари на всички кандидат-депутати своята нова стихосбирка. Сред присъстващите бяха председателят на Областния съвет на БСП – Бургас Стойко Танков, председателят на ОбС на БСП – Бургас Живко Господинов и настоящият депутат Николай Тишев.

 

 

       

 

 

Малко по-късно кандидатите за народни представители проведоха среща и в Малко Търново, където също представиха програмата за управление на коалицията.
Видяна: 313


« Назад към всички новиниНаши партньори