Коалиция „Национално обединение на десницата“ ще търси доверието на избирателите в Бургаска област с авторитетни лица и смели идеиС авторитетни лица в листата си  кандидатите за депутати от коалиция „Национално обединение на десницата“ ще поискат доверието на избирателите от Бургаска област.

 

В коалицията влизат ярки представители от региона на ПП „Средна европейска класа“,  ПП КОД , БЗНС и БДФ.

 

При внасянето на документите за регистрация  в РИК Бургас стана ясно, че водач на листата ще бъде Георги Манев, председател на ПП „Средна европейска класа“.

 

Според него коалицията в този си формат е дългосрочен политически проект в дясното пространство и си поставя за цел да бъде обединяващо начало за раздробената българска десница.

 

Георги Манев посочи като обединяващо звено между четирите партии в коалицията дясното консервативно мислене.

 

Представителят на БЗНС в листата, адв. Момчил Момчилов  определи като ключово условие за развитието на страната присъствието в политиката на силна десница. Той посочи като едно от най-големите достойнства на местната листа на „Национално обединение на десницата“ това, че всички участници в нея са от  Бургаски регион, живеят, работят и са се реализирали успешно тук.

 

Четирите партии, които поставиха основите на това обединение, следват общи консервативни и патриотични идеи. На изборите те ще търсят подкрепа от икономически активните, дейни, предприемчиви българи патриоти от страната и чужбина с десни политически възгледи.

 

В бургаската листа на „Национално обединение на десницата“ влизат следните кандидати за народни представители:

 1. Георги Манев
 2. Момчил Момчилов
 3. Елена Атанасова
 4. Иван Иванов
 5. Неделчо Здравчев
 6. Йордан Иванов
 7. Деян Денев
 8. Николай Богов
 9. Николай Желев
 10.  Лидия Дренчева
 11.  Кирил Начев
 12.  Христина Секлемова
 13. Анжелина ГеоргиеваВидяна: 132


« Назад към всички новиниНаши партньори