Ауто Експо Бургас 2021 започва през октомври на ФлоратаОт 8 до 10 октомври Бургас ще бъде домакин на Ауто Експо 2021. В рамките на няколко дни в района на експозиционен център Флора ще бъдат изложенени нови и уптребявани лизингови автомобили от различни марки, а организаторите обещават и премиера на модели, които идват от автосалона в Женева. Заявка за участие са потвърдили водещите дилъри на автомобили от Бургас, лизингови компании и автосервизно оборудване. Очаква се да присъстват и представители на американски марки, които ще дойдат от столицата.

 

 

Организатор на мащабния Автосалон е „Нани Ван Трейдинг“ ЕООД. За Фактор Стоян Георгиев, управител на фирмата съобщи, че посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят от близо с възможностите и условията за заплащане на лизинг, както на леки автомобили, така и на бусове, лекотоварни коли и други машини. Според Георгиев през последните две години има огромен интерес към лизинговите автомобили втора употреба. Това е станало видно на изложението през май тази година, когато само за три дни са продадени десетки автомобили от различни марки.

 

 

Тази година организаторите са приготвили атракции и награди за посетителите. Тест драйв ще може да се направи на място. Професионалисти в автомобилния бранш ще дават по-специфична информация за възможностите на всеки един модел. За бизнеса ще бъдат представени различни модели лекотоварни автомобили и бусове. В началото на октомври ще стане ясно кои нови модели от различни марки автомобили ще бъдат изложени за първи път в Бургас.
Видяна: 216


« Назад към всички новиниНаши партньори