Виталий Бухряков, управител „АБ Селюшън Секюрити Груп“: В Бургас за първи път въвеждаме съвременни европейски практики в охранителния бизнесГ-н Бухряков, от 3 години управлявате охранителната компания „АБ Селюшън Секюрити Груп“, какво Ви различава от останалите фирми в бранша?

 

Наистина вече изминаха 3 години от времето когато поех управлението на „АБ Селюшън Секюрити груп“ в Бургас. Свикнах с града и тук много ми харесва. Хората са дружелюбни, регионът се развива и предлага благоприятна среда за бизнес. А Вие знаете, че охранителната дейност е неразделна част от всеки един бизнес. Хубаво е, че в Бургас сме в много добри отношения с останалите колеги в бранша и законите в страната регулират добре охранителните услуги, които предлагат различни фирми. Това ни дава възможност да надграждаме постигнатото до този момент в компанията и да предлагаме нови услуги на нашите клиенти.

 

 

Какви точно нови услуги предлагате в „АБ Селюшън Секюрити Груп“?

 

Услугите на практика не са нови, при нас по-скоро са въведени европейски практики за работа в охранителния бизнес при различни ситуации. Методите, с които работим се възприемат добре от нашите клиенти в други държави и в момента ние ги налагаме в България и за първи път в Бургас. Холдингът „АБ Селюшън Секюрити Груп“ развива различна охранителна дейност в 8 страни, членки на Европейския съюз. Централният офис в България се намира в София, като имаме клонове на фирмата в големите градове, работим и в по-малки населени места.

 

 

Само фирми ли могат да ползват услугите на вашата охранителна фирма?

 

Нашите клиенти са основно юридически лица, но през последните две години имаме много нови клиенти, които ползват нашите услуги като физически лица. Най-често това са хора с имоти по морето, които ползват през летния сезон и за по-голяма сигурност през останалото време се доверяват на нас. Предлагаме техническа отбрана /СОТ/ на апартаменти и къщи с помощта на професионални алармени системи. Това е най надеждният, удобен и икономичен начин за защита на личното имущество. Чрез инсталирането на такава система за сигурност осигуряваме постоянен мониторинг на имота. Съвременните електронни устройства проследяват всички алармени сигнали, при влизане с взлом, пожар, заплаха от атака и т. н. Предлагаме още лична визическа охрана, специализиран превоз, охрана на големи търговски обекти и предприятия, хотели и още много услуги.

 

 

Колко души работят в моментав „АБ Селюшън Секюрити Груп“?

 

Към момента в компанията работят близо 300 човека, но с разширяването на дейноста ни предвиждаме назначаването на още охранители и тихнически персонал до края на годината.
Видяна: 1226

« Назад към всички новиниНаши партньори