Дадох ЛЕВчеНа 01.09.2021 започна дарителската кампания на Гранд Логистикс ЕООД "Дадох ЛЕВче", а целта е със събраните средства ежемесечно да бъдат подпомагани хора и институции в нужда. В кампанията може да се включи всеки клиент на фирмата.
"Измина една трудна година за всички ни, започна и втора такава… Всъщност имено неволите и трудностите, пред които бяхме изправени, ни отвориха очите и дадоха възможност да преосмислим отговорностите си. Успяхме – задържахме се на пазара, въпреки всичко. НО... всичко това, на фона на случващото се, ни накара да се замислим – работим- защо и да не помагаме – все повече хора изпадат в нужда, а други искат да помогнат. Понякога да дариш не е толкова лесно - изисква време, необходимо е да се съобразиш с нормативните изисквания и разбира се да имаш финансовия ресурс. Задаваш си въпроси – достатъчно ли дарих, защо не мога повече, на най-нуждаещият ли помогнах… Няма малко дарение-всяко левче е от значение и много трудно може да се прецени, кой е по-нуждаещ се. Ние не сме фирма с големи дарителски възможности. Ситуацията в нашия бизнес не е цветуща, както навсякъде предполагам, устояваме и продължаваме напред. От какво се лишаваме с едно ЛЕВче?“. Работим - защо и да не помагаме?! Имаме много клиенти и ако всеки един от тях прегърне идеята ни, то заедно ще можем ежемесечно да помогнем поне на един – дете, човек или институция в нужда. Може да е малко, но все ще е нещо, а ако сме повече, ще бъде и по-добре.“ – каза в интервю за ФАКТОР Бургас Надя Александрова, управител на Гранд Логистикс.
Този месец събраните средства ще бъдат преведени по сметката на Роско. Едно петгодишно – слънчево, любвеобилно и винаги готово за игра дете, но - страдащо от много рядко генетично заболяване. Пълната информация за кампанията, както и как да се включите, може да прочете на www.grandlogistiks.bg.

 
Видяна: 85


« Назад към всички новиниНаши партньори