Признати специалисти ще проведат консултации по случай Световния ден на сърцето в БургасД-р Даниел Василков и д-р Иван Иванов ще приемат пациенти на 29 септември в МБАЛ „Сърце и Мозък“ и в „Медицински Център Европейска Здравна Грижа – Бургас“

 

 

 

Подобряванетона осведомеността, превенцията и контролана сърдечносъдовите заболяванияв световен мащаб е фокусът наДеня на сърцето през 2021г.

 

През последната година520 милиона души, живеещи със сърдечносъдови заболявания,са били засегнати от COVID-19. Поради повишената уязвимост към по-тежките форми на вируса, страдащите от сърдечносъдови и други хронични заболявания се чувстват по-изолирани. Те често пропускаха рeгулярнитепосещения при специалист.

 

Затова използваме знанията и експертизата си,за да подобрим качеството на  животна нашитесъграждани и обществотои обявяваме 29 септември, Световния ден на сърцето, за ден на отворените врати.

 

Именити професори и признати специалисти кардиолози ще консултират всеки, който предварително запише час както следва:

 

МБАЛ " Сърце и Мозък"- Бургас

от 09:00до 17:00ч.

На разположение на всички пациенти ще бъде д-р Даниел Василков
Телефон за записване: 056 703003

“Медицински Център Европейска Здравна Грижа- Бургас"

Прегледищеизвършва  д-р Иван Иванов

Телефон за записване: 056 841514

 

Грижете се за сърцето си, като се храните здравословно, откажете се от тютюнопушенето и редовно правете упражнения. Различните мобилни приложения и устройствата за измерване на крачки, например, могат да ни мотивиратда живеем по-здравословно и да се движим по-активно.
Видяна: 63


« Назад към всички новиниНаши партньори