Център за социална рехабилитация и интеграция на лица с психични разстройства отпразнува четвъртия си рожден ден   „Благодаря“ и „Успех“ са думите, под чийто надслов Центърът за социална рехабилитация и интеграция

 на лица с психични разстройства отпразнува 4-тия си рожден ден.

 

 

 

Рожденият ден, който съвпада с „Деня на будителите“, беше отпразнуван на открито в Морската градина, където присъстваха част от потребителите на Центъра. Те бяха написали есета, стихове, разкази и отзиви по теми Какво е за тях Центърът, с какво и как им помага,  как се чувстват, посещавайки го“

 

 

       „И тази година се оказа много динамична и ползотворна, защото работим със сърце и душа в подкрепата на лицата с психични разстройства. За нас човешките отношения и овластяването на потребителите на Центъра са от първостепенно значение.

 

 

Вярваме в нашата мисия, в нашите цели и чрез взаимни усилия се опитваме заедно да ги постигаме.

 

 

Благодарим на община Бургас, родители, дарители, колеги и на всички, които ни подкрепяха и продължават да го правят, по пътя на развитието на нашата социална услуга. Благодарим и на самите потребители, които ползват социалните услуги в Центъра, за които осмислянето на ежедневието, социалните контакти и предстоящото, са особено важни, за да осъзнаят собствените си отговорности и отношение към близките, целите и предстоящите задачи, за да могат те, да водят независим живот, подпомагани от професионалистите на екипа.

 

 

 

 

Тези четири години ни научиха на много - на толерантност към различията, на вяра във възможностите на всеки един, на опит. Изградиха ни като екип и практика, направиха ни по-добри, вдъхновиха ни за нови идеи, предоставяйки ни много възможности за избор и успех.

 

Важно е да продължаваме да вярваме в себе си и в добрата кауза! „Заедно можем повече!“, сподели Юлия Куцарова – управител на Центъра.
Видяна: 121


« Назад към всички новиниНаши партньори