Видният ортопед и травматолог д-р Александров приема пациенти в БургасКонсултациите със специалиста ще се провеждат при спазване на всички  противоепидемичните мерки

 

Поради големия интерес и десетки обаждания от пациенти видният ортопед и травматолог д-р Альоша Александров отново идва в Бургас, за да се срещне хора, които имат неотложна нужда от професионална консултация и второ мнение от лекар. Той ще приема пациенти на 22, 23, 24, 25, 26 и 27 ноември в кабинета си в Бургас.

 

Д-р Александров е роден в България но от много години работи в една от най-реномираните болници в Турция. Там е познат като докторът, на който се доверяват всички футболисти от големите турски грандове, олимпийци и професионални спортисти. Важно е да се знае, че д-р Александров не е спортен лекар, а един от уважаваните специалисти в Турция в областта на детската ортопедия, артропластика и ендопротезиране. Той е един от най-добрите лекари в областта на артроскопската хирургия, удължаване на кости, корекция на деформирани крайници, лечение на всички видове фрактури на кости и псевдоартрозни състояния. През кабинета му в Турция преминават хилядипациенти с артрозни заболявания, деформации на стъпалото, проблемни тазобедрени стави, с ревматоидни  или постоперативни оплаквания. Поради големия интерес към специалиста той вече има постоянен кабинет в Бургас, където всеки може да си запише час за консултация.

 

Д-р Александров приема пациенти в Ashkan Life- Бургас, на адрес, бул. „Даме Груев“ 2 /Очна болница Хубанов до МОЛ Галерия, МЦ „Хипократ“/.

 

Д-р Александров ще приема пациенти на 22, 23, 24, 25, 26 и 27 ноември, след предварително записване на тел. 0888 838 098.
Видяна: 670

« Назад към всички новиниНаши партньори