Цончо Ганев, ПП „Възраждане“: За да се спасим от Зеления сертификат е нужно да се спасим като обществоЦончо Ганев – зам председател на Възраждане и водач на листата за 1 МИР Благоевград и 2 МИР Бургас се срещна с граждани, които са притеснени от настоящата обстановка в страната и налаганата принудителна ваксинация.

 

 

 

„Ние водим битка за нашия суверенитет. Само преди дни президента Радев направи изказване, че въвеждането на Зеления сертификат е европейска политика, която ние трябва непременно да приложим.  Това изказване не беше отразено широко по медиите, но то означава, че за пореден път и при този президент,и при неговите две служебни правителства България се отказва от суверенитета си и изпълнява това, което се спуска като искане от Европейската комисия и от Европейския парламент. Ние от Възраждане смятаме, че Зеленият сертификат е геноцид спрямо  нас и реално ние към момента сме затворени. Имаме така наречения локдаун по отношение на 80 % от българите, защото ние, които нямаме нужния сертификат по една или друга причина или хора, които отказват да го използват, защото това си е сегрегация (разделение на обществото), нямаме достъп до обществените сгради - нямаме право да отидем на кино, на театър, не можем да влезем в заведение“, каза Цончо Ганев.

 

 

 

На срещата бяха коментирани и намеренията на Министерството на образованието да въведе тестване на малките ученици и това, че е абсурдно на практика да изхвърлиш от образователната система децата, чиито родители не желаят да ги тестват. Те ще останат онлайн, но кой ще ги учи и как е възможно държавата да ограничава конституционното право на образование на децата.

 

 

 

„Само преди ден по данни на Световната здравна организация, която държа да подчертая е едно НПО,  Западна Европа е гореща точка по отношение на брой заразени. Какво наблюдаваме там – 80 %, 90 % са ваксинирани, а в същото време болниците са препълнени с болни от Ковид 19, но пък имаме въведени Зелени сертификати за навсякъде. Само преди дни в Латвия беше приет закон, според който, ако нямате ваксина или зелен сертификат работодателя може да ви уволни напълно законно. Това е пътят, по който върви Западна Европа и това нещо ще се случи и при нас, ако не реагираме като общество. За съжаление, само ние от Възраждане се противопоставяме на този геноцид над българите. Видяхме го и в  последните дни в дебатите, които наблюдаваме, видяхме  как всички останали партии бранят Зелените сертификати и ваксините, и не смеят да кажат, че субстанцията, която се представя като ваксина реално не може да се докаже, че действа.  Призовавам ви да подкрепите Възраждане и да разкажете за Възраждане и навсички, които искат целия този абсурд да спре. Гарантирам  ви, че ако дадете доверието си на Възраждане и гласувате на 14 ноември с номер 5 в бюлетината, ако превърнем Възраждане във фактор в Народното събрание ще има политическа партия, която ще се бори и пребори със Зеления сертификат. Повярвайте ми, ако не успеем, ще загубим България и нормалността в живота ни“, каза Цончо Ганев кандидат за народен представител в 1 МИР Благоевград и 2 МИР Бургас на  Възраждане на среща с граждани.
Видяна: 252

« Назад към всички новиниНаши партньори