Водещ специалист по минимално инвазивна и роботизирана гинекологична хирургия ще преглежда в „Сърце и Мозък“ Бургас от януариД-р Александър Любенов еедно от водещите имена в областта на акушерството и гинекология в България и специалист по минимално инвазивна (лапароскопия и хистероскопия) и роботизирана гинекологична хирургия ще преглежда и консултира пациенти в „Сърце и Мозък“Бургас всеки петък от началото на 2022 г. Минимално инвазивната хирургия е щадящ метод с оптимални резултати, най-малка травматичност и най-бързо възстановяване при доброкачествени и злокачествени заболявания на женската полова система.

 

Д-р Любенов притежава професионална квалификация и правоспособност по „Диагностична лапароскопия в гинекологията”, „Оперативна лапароскопия в гинекологията”, „Диагностична и офис-хистероскопия”, „Оперативна хистероскопия”, Колпоскопия, Ехография в акушерството и гинекологията. Преминал е курса „Hands on Training Session on da Vinci Surgical System at 20th International Workshop in da Vinci Surgery in South East Europe, 7th Bulgarian Workshop in Robotic Surgery“; сертифициран хирург на конзола на роботизирана система Da Vinci Xi в IRCAD – Страсбург.

 

Член е на Българския лекарски съюз, Българското дружество по акушерство и гинекология, Българската асоциация по онкогинекология, Българската асоциация по минимално инвазивна гинекологична хирургия.

 

Прегледите ще се извършват всеки петък от 7. януари 2022 г. нататък, между 13:00 – 17:00, след предварително записване на телефон: +359-56-703-003.
Видяна: 95


« Назад към всички новиниНаши партньори