Предупредиха Константин Бачийски, че ще му докарат инфарктДепутатът от Бургас спира кранчето на мафията, през което изтичат 5000 лева на час

 

 

Бургаският народен представител Константин Бачийски е предупреден, че ако продължава да се бори крещу корупцията на граничния пункт „Капитан Андреево“, свързана с фитосанитарния контрол може да получи инфаркт, инсулт или просто да изчезне безследно, както се е случвало и с други млади хора. Пред Фактор, Бачийски потвърди, че е получил и съобщение, което го приканва да внимава с действията си или нещо неприятно може да му се случи.

 

 

 

Припомняме, че Бачийски, който е председател на ПП СЕК стана мандатоносител на новата формация „Продължаваме промяната“, която по -късно се учреди като партия. Преди парламентарните избори през миналата година Кирил Петков и Асен Василев видяха в негово лице, човек който е безкомпромисен към всякакви корупционни схеми. Нещо повече, през последните 10 години бившият общински съветник от Бургас се е борил срещу безобразия, които искараха хиляди хора по улиците през миналата година като сагата с пътя в Росенец. Тази и други порочни практики в държавата сега се опитват да изкоренят новите управляващи, но явно мафията няма да се откаже от грабежа на страната с всички сили. Според Бачийски нещата, които се случват в момента са резултата от това противопоставяне на мафията, която е свикнала да си преразпределя обществения ресурс в своя полза. Освен него има и други депутати, които са заплашвани по един или друг начин, на някои от тях вече е осигурена денонощна охрана.

 

 

 

„Борбата за отвоюване на държавата в Капитан Андреево е една от основните линии на конфликт. За последните 10 години държавата е била ощетена с над 500 милиона лева, над 50 милиона на година. Когато държавата се зае отново с контрола на вноса на хранителни продукти през БАБХ, в държавния бюджет влизат над 5 000 лева на час. Това са 10 пенсии, които се изплащат на час от това, че държавата се е върнала на мястото си. Годишно това са почти 90 000 пенсии само от запушването на това кранче. Това е само едно от хилядите кранчета, които трябва да бъдат затворени в държавата.“, каза още Константин Бачийски.

 

 

 

Относно подкрепата за правителството, тойпосочи, че се надява народните представители да покажат, че не са „крепостни селяни на феодал, който ги продава за лични интереси.“ 
Видяна: 830

« Назад към всички новиниНаши партньори