Мобилен пункт за ваксинация слагат в ПриморскоТова е поредната локация, която ще даде възможност на жителите и гостите на града да се имунизират срещу COVID-19

 

 

 

Българският Червен кръст продължава своите активности по програмата „Дейности в отговор на COVID-19”, която има за цел да разшири ваксинационния обхват в България, като същевременно подпомогне най-засегнатите от вируса общности. Организацията полага максимални усилия в тази посока чрез разполагането на мобилни пунктове в различни точки на България. Този път ваксинационният кемпер ще бъде разположен в квартал Сарафово в град Бургас и ще предостави възможност на гражданите да получат ценна информация относно ваксините и вируса и да се имунизират срещу COVID-19 напълно безплатно.

 

 

 

Досега мобилната станция бе разположен в Бургас, на площад „Тройката“, като в рамките на само около 1 месец десетки жители са се възползвали от възможността да се имунизират в него. Като част от програмата, Българският Червен кръст предостави и лични хигиенни пакети на стотици души от уязвими групи, засегнати от COVID-19. Организацията продължава изпълнението на програмата „Дейности е отговор на COVID-19” с разполагането на кемпер за имунизация в град Приморско. Той ще бъде на разположение за жителите и гостите на града в рамките на една седмица - от 20 до 24 юни.
Видяна: 160

« Назад към всички новиниНаши партньори