Костадин Костадинов идва в БургасСлед напрегната пленарна седмица лидерът на ПП „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов идва в Бургас. Официалният повод за визитата е представянето на новата му книга „Русините в Централна Европа – история и съвременност“. То ще се състои в петък, в 17.30 часа в залата на сградата на читалище „Тракия – 2015“, където се намира и тракийско дружество „Екзарх Антим I“. Според запознати Костадинов не просто ще представи новия си труд, а по-скоро ще отдели време, за да види в каква кондиция е местната структура при евентуални предсрочни избори. През последните месеци той направи структури в Царево, Приморско, Карнобат и Айтос, има такава в Несебър и почти готови организации в Средец, Камено и Малко Търново.

 

 

 

Мястото за представянето на новата книга на Костадинов не е случайно. За никой не е тайна, че той гласува доверие на председателят на ТД „Екзарх Антим I“ Тодор Ангелов, който нареди в листата на „Възраждане“ на парламентарните избори през миналата година, веднага след Цончо Ганев. Сега Костадинов вероятно ще заложи отново на Тодор Ангелов, който  единствен от членовете на партията има опит и политическа кариера в местната власт. На него ще се разчита да умножи гласовете за ПП „Възраждане“ предвид структурите на тракийските дружества, които представлява.

 

  

 

Пред Фактор самият Тодор Ангелов не отрече да има политически амбиции, но каза, че срещата с Костадин Костадинов ще бъде единствено и само във връзка с новата му книга. Все пак младият председател на ТД „Екзарх Антим I“ сподели, че е готов да подкрепи отново „Възраждане“ при един евенуален предсрочен вот, както и да сплоти областната структура на партията по тракийска линия.     
Видяна: 687

« Назад към всички новиниНаши партньори