Goodyear е „Производител на годината на летни гуми“ според Auto BildВодещото немско списание Auto Bild присъди на Goodyear своята престижна титла „Производител на гадината на летни гуми“, заявявайки „Най-добрите летни гуми идват от Goodyear“.

 

 

 

В своето издание Auto Bild отделя значително внимание на успехите на  Goodyear като световен производител на гуми и описва качествата на последните модели, които излизат на пазара в Eagle F1 Asymmetric 6, Efficient Grip 2 SUV и Efficient Grip Performance 2.

 

 

 

Според изданието определено най-добрите летни гуми на пазара в момента са тези на Goodyear. За новите модели гуми се казва, че те „убеждават както с динамично най-високо представяне, така и с ориентирана към бъдещето устойчивост“.

 

 

 

Голямото призвание за Goodyear идва след като Auto Bild определи компанията за производител на годината за всесезонни гуми през 2020 и 2021 г. за модела Vector 4 Seasons Gen 3.

 

 

 

Най-новото допълнение към гамата летни гуми на Goodyear е Eagle F1 Asymmetric 6, гума с ултра-висока производителност (UHP), проектирана да бъде „готоваза всичко“, съчетаваща представяне на сухо и мокро, ефективност и готовност за електрически превозни средства и бъдеща мобилност.

 

 

 

Лоран Колантонио, регионален технологичен директор EMEA, Goodyear споделя: „Изключително сме горди да бъдем обявени за производител на летни гуми на годината от Auto Bild. Тази награда признава инженерните усилия и технологичния напредък, които влизат в създаването на гама от летни гуми, която покрива различни ъгли на пазара. Добавянето на това към нашата победа в теста за всесезонни гуми на Auto Bild подчертава експертния опит на Goodyear в разработването на гуми, способни да работят при различни условия и в много различни параметри, от максимална ефективност до екстремни характеристики и всичко между тях.“

 

 

 

Всички последни модели на летни, всесезонни и зимни гуми с марката Goodyear може да намерите в сервизната база на официалния представител на марката за Бургас и региона автоцентър Бигс на адрес: Бургас, ул. „Одрин“ № 130, тел. 0888 501 999 

 

 

 

www.goodyear.com/corporate.
Видяна: 87

« Назад към всички новиниНаши партньори