За историята: правителството събрано в един плакатБългарският народ е извънредно мъдър и за радост все по-малко търпелив!

 

 

 

Правителството на Кирил Петков направи немислимото като успя само за 6 месеца да обедини напълно противоположни в разбиранията си за политика български граждани. Снимката е от вчерашните протести против правителството, каето получи вот на недоверие в пленарна зала, но много преди това изгуби доверието на гражданите в Промяната. Този плакат с остроумни протестиращи граждани няма да го видите в подплатените от „Америка за България“ медии, нито в тези, които свеждат глава при всяка нова власт и порции от държавната баница. Снимката с този плакат ще я популяризираме в Европа и света, като историческа анотация на сваленото правителство и поради следните причини. 

 

 

 

Образованите, можещи и успешни хора, не се хвалят с дипломи, а показват какво са научили в реалното управление – хората дават оценката, не клакьорите! 

 

 

 

Екс-премиерът Петков (семеен с три деца): назначи два пъти една госпожица на високи и много добре платени постове в държавата. Показа пълна некомпетентност по вътрешната и външна политика, никога не се опита да създаде реалистична програма за национално развитие и не реализира нито един икономически проект. Говори неправилен български и елементарен английски.

 

 

 

Екс-вице-премиерът Василев заедно със Спецов от НАП: осигуриха специално изключение в Европа за рафинерията в Бургас и оставиха бензина у нас, произвеждан от най-евтиния петрол бранд „Урал“ в света, да достигне почти цените в Гърция – напълно случайно ли? Не плащат по държавните поръчки за построените хиляди километри пътища, ремонтите в железниците, хилядите лекувани пациенти, всички мизерстващи надзиратели в затворите и т.н. и т.н. Инфлацията е безгранична.

 

 

 

Екс-министър Денков (тиха мътна вода): щеше да обединява разюздените университети, където академичната автономия се е изродила в пладнешки грабеж – но някой му „сви сърмите“ или по-вероятно му „подплати и подмени“ иначе неподкупното академично мнение.

 

 

 

Семейство Лорер (от Варна, в свещена война срещу Бургас): празни приказки за иновации и голям напредък, а на практика блокираха плащанията към болниците, лекували пациенти в робот-асистирана хирургия, докато редят далавери с потенциални инвеститори на медицински роботи в България.

 

 

 

Екс-министър маг. фарм. Сербезова: (напълно некорумпирана): раздава лицензи за нови дейности на болници в София, но само на своите ментори, като Петър Москов, например,  станал известен с неговите далавери с турски ваксини докато беше министър преди 8 г., а сега яхнал държавната „Св. Анна“ като своя.

 

 

 

Екс-министър Събев: сигурно скоро българските митници, контролни пунктове, транспортни фирми и българските пощи ще си отдъхнат с облекчение. 

 

С това поведение, единствено, ще бъдете запомнени!
Видяна: 66

« Назад към всички новиниНаши партньори