Тест пилотите на Auto Bild писаха шестица на новите гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6Auto Motor und Sport определи Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 като „изключителна“гума

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 спечели няколко скорошни теста на гуми, включително в немското списание Auto Bild, което включва десет от най-продаванителетни гуми 245/40R19, монтирани на тестов автомобил BMW 5Серия1. Auto Bild приключи теста, като даде на Eagle F1 Asymmetric 6 престижната си оценка „VorBildlich“.

 

Това идва, след като Eagle F1 Asymmetric 6 също бе обявеназа отлична гумаот Auto Motor und Sport през март. Най-новият член насемействотона Eagle F1 на Goodyear, Asymmetric 6 е гума с ултра висока производителност (UHP), предназначена за спортни и производителни автомобили от всякакъв размер.

 

Шведското издание Aftonbladet увенча също Eagle F1 Asymmetric 6 като съвместен победител в теста за 17-инчови летни гуми, като похвали по-специално нейното„сцепление и характеристики на шофиране както на мокро, така и на сухо“.

 

Междувременно британският тестер Tyre Reviews също посочи Eagle F1 Asymmetric 6 като съвместен победител в последния си тест за UHPгуми, използвайки също популярния размер 225/45R174. Отзивите на гумите подчертават „спортното динамично управление“на гумата Goodyear и всестранното силно представяне при мокри и сухи условия, както и ниското й ниво на шум и съпротивление при търкаляне.

 

Тест-пилотитена Auto Bild похвалиха Eagle F1 Asymmetric 6 за „балансираната й производителност на най-високо ниво, добри резерви за аквапланинг, кратък спирачен път, прецизно поведение и ниско съпротивление при търкаляне“.

 

Eagle F1 Asymmetric 6 първоначално бе пуснатав 28 размера в началото на 2022 г. Допълнителни размерище бъдат пускани през цялата година. До 2023 г. ще се предлага в повече от 65 размера от 17 до 22 инча.

 

   

 

Поклон пред развитието на гамата Eagle F1

 

В сравнение с предшественика си, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 разполага с нова технология за подобряване на представянето на сухо, спиранетои управлението на мокро и пригодността за електрически превозни средства, за да достигне максиматаси „Готоваза всичко“.

 

Лоран Колантонио, регионален технологичен директор за EMEA, Goodyear,каза: „Последователно да печелите тези най-нови тестове на гуми е страхотна награда за екипите, работещи по разработването на Eagle F1 Asymmetric 6. С най-новия член на семейството Eagle F1 Asymmetric, ние се стремихме да разработимгума, която да е подходяща заширока гама от превознитесредства, от хот хечове до луксозни салони, с превъзходни характеристики на мокро и сухо, като същевременно поддържа ниско съпротивлението при търкаляне и насърчава пригодността за електрически превозни средства. С намалено съпротивление при търкаляне и значително по-ниски емисии на шум, ние създадохме фантастична нова гума, която е готова за следващото поколение мобилност.”

 

   

 

Относно Goodyear

 

Goodyear е една от най-големите компании за гуми в света. В неяработят около 72 000 души и произвежда продуктите си в 57съоръжения в 23 страни по света. Двата й центъра за иновации в Акрон, Охайо, и Колмар-Берг, Люксембург, се стремят да разработват най-съвременни продукти и услуги, които определят технологиите и стандартите за производителност в индустрията. За повече информация относно Goodyear и нейните продукти посетете www.goodyear.com/corporate.
Видяна: 39

« Назад към всички новиниНаши партньори