Бойко Борисов посети Каблешково и Ахелой и отчете свършеното от ГЕРБ в регионаПо стар български обичай експремиерът Бойко Борисов беше посрещнат с хляб и сол от жителите на Каблешково. Лидерът на ГЕРБ посети града, за да види как се е променила инфраструктурата през последните няколко години.

 

„Никой друг не е направил толкова за града ни, колкото по време на Вашето управление. То се вижда. И слепият ще го види. Благодарим Ви!“, коментираха местните хора.

 

Своеобразен отчет за свършеното през последния мандат на ГЕРБ направи кметът на Поморие и областен координатор на партията Иван Алексиев.

 

„Идвате на място, виждате какви са проблемите и ги решавате. Седем улици направихме, паркоместа, енергоспестяващо улично осветление… Всичко, което е направено, е по проекти, които внесохме при вас. Казват, че асфалт не се яде, но виждате как улиците са ремонтирани и подредени, като един нормален европейски град“, заяви Алексиев.

 

От своя страна кметът на Каблешково Ивайло Иванов подчерта, че откакто са направени ремонтите на улиците, не е имало авария на водопроводната мрежа.

 

По-рано през деня Борисов посети новата сграда на детската ясла в Ахелой. Средствата за построяването ѝ, които са в размер на 1 млн. лв., бяха отпуснати с решение на Министерски съвет преди две години.

 

„Изключително сме доволни – функционално, хубаво и удобно – за децата и за нас. Всичко отговаря на изискванията“, заяви директорът на детската градина Катерина Вражева.

 

При посещението си в област Бургас Бойко Борисов беше придружен от бившия просветен министър Красимир Вълчев, както и от всички кандидати за народни представители във Втори многомандатен избирателен район, водени от Жечо Станков.
Видяна: 59

« Назад към всички новиниНаши партньори