Родопчанинът Алейдин: Не обичам да се хваля за работата си, нека истинските и вярващи хора да говорят сами за неяПоради големия наплив от клиенти и доказаната си работа, Алейдин отново приема в Пловдив на 13 и 14 септември /вторник и сряда/, в София на 15 и 16 септември /четвъртък и петък/ от 09:00ч. до 20:00 ч. след предварително записване на тел: 0877 81 62 60, 0879 48 94 15, 0892 03 72 79

 

Първо прочети статията внимателно до край и ако наистина имаш нужда и вярваш се обади 

 

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 43 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от три години живее в Стара Загора. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е (помак), с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

 

 

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

 

Алейдин, от колко време помагаш на хората и как разбра, че имаш дарба?

 

- Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

 

Как  гледаш на даден човек, когато дойде при теб?

 

- Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Мога да гледам и помагам ида развалям магиипо снимка и на друг човек, стига да не е починал.

 

За какви заболявания можеш да помагаш с Корана?

 

- Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението за следните болести и зависимости: алкохолизъм, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.

 

Трудно ли се развалят магии?

 

- Свикнал съм да устоявам, все пак 17 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

 

Всякакви хора ли търсят твоите услуги?

 

- Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

 

Има ли хора, които все още се занимават с правене на лошотии в нашия край?

 

Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

 

Все пак, идваш от Родопите и имаш разходи, на какви цени работиш?

 

- Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

 

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди няколко месеца и които за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми като Светлина, Тотевска, Ахмед ходжа, Шериф ходжа от Варна, които ги даваха в „Господари на ефира” по-миналата година.

 

При мен цената за едно гледане в Бургаска област е 98 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

 

АКО МАГИЯТА СЕ РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА ОТКОЛКОТО ДРУГИЯ ПЪТ.

 

На всекиму цената е различна!

 

А. И. От к-с „Меден Рудник“вБургас

 

В началото на миналатагодина ходих при родопчанина когато беше в Бургас. Отидох да гледам за сина ми и за снахата, защото подозирах, че се случва нещо лошо в тяхното семейство. Без да намеквам за това, което си мислих Алейдин ми каза същото, че на снаха ми е направена магия да започне връзка с неин колега,да не иска да се прибира в къщиида лъже, че нощува при майка си. След като исках на момента да се развали това проклятие в края на миналата година всичко си дойде на мястото. Тя се върна при синами, съжали за стореното и сега отново си живеят сплотено и се обичат както преди. Желая на Алейдин Всевишният да го закриля и от ден на ден много късмет и здраве да има, за да помага на хората, както помогна на мен.

 

Р. Хр. от Карнобат

 

В средата на лятото миналата година ходих при родопчанина когато приемаше тук в града ни. Показах и дадох снимката на дъщеря ми да и гледа. Това, което аз си мислих от доста години излезе наяве. Алейдин каза, че върху нея има направена магия от завистлива съседка, която дори познавах. Направена е на нейна дреха, завързанана възли и рязанас лозарска ножица на парчета. Направена беше магията за цял живот късметът и да е завързан, и с който мъж да започне връзка в един момент пак да остане сама. До тогава имаше три неуспешни връзки, но след като аз настоявах на момента да се премахне магията, хорската завист и мръсотия, видях с очите си, че след 2-3 месеца вече имаше връзка със сериозен мъж от Бургас. В края на миналата година отиде да живее в неговия апартамент в центъра. Тази есен ще правим и сватба. Пожелавам на Алейдин да има винаги късмет и здраве, за да се радва на живота.

 

Г. Д. от Поморие

 

В края на лятото през 2021година ходих при него, когато имаше приемен ден в Бургас. Не вярвах, че вече някой може да ми помогне, защото близо 8 години и половина с моята голяма любов не можехме да си имаме бебе. Пробвахме какво ли не,от традиционната медицина до билки и пак не се получаваше. След като Алейдин ми гарантира, че може да ми помогне, и благодарение на неговата дарба, сила и книгата му през декември чакаме да се роди нашата принцеса. За нас Алейдиннаистина помага и не е шарлатанин.Пожелавам винаги да е жив и здрав, така че личният му лекар да забрави за него и толкова много късмет да има, колкото са рибите в морето.

 

 

К. С. от к-с „Изгрев“ - Бургас

 

В края на май миналата година ходих при младия родопчанин Алейдин, когато приемаше в Бургас. Бях стигнала до фалит, с много заеми и борчове, заради хорската завист и злоба. Когато започна да ми гледа Алейдин ми каза, че в нашия магазин има направена магия, която бе сложена зад фризера с месото. Беше направена от завистливи хора, така че в рамките на 2-3 месеца клиентите ни да ни отбягват, да ни подминават и бизнеса ни да пропадне. След като реших да се доверя на Алейдин, той ми гарантира, че нещата ще се оправят. И беше прав, защото само след 2 месеца неговите приказки излязоха на яве. Пожелавам на Алейдин дълголетие на късмет.

 
Видяна: 500

« Назад към всички новиниНаши партньори