Звезделина Каравелова: Искам децата ми да живеят в независима странаЗвезделина Каравелова, която е на трето място в листата на „Възраждане“ за Бургаски регион, беше гост в предаването на БТВ „Тази сутрин“, с водещ Жени Марчева. В студиото беше още и водачът на листата Цончо Ганев.

 

 

 

Форматът на предаването беше предвиден така, че по-опитният политик в лицето на зам.-председателя на „Възраждане“ и на 47-то Народно събрание да отправи своите съвети към по-младия политик в студиото.

 

 

 

Съветът на Цончо Ганев към Звезделина Каравелова беше, че без значение какви са международните приоритети и международната обстановка, българските политици трябва да се водят от българския национален интерес във всяко свое решение.    

 

 

 

Звезделина Каравелова от своя страна каза, че иска да живеем в независима България, където законите се създават от българския парламент, а не от чужди посолства.Тя допълни, че се занимава с политика, за да може децата ѝ да живеят горди в България, а не да се озоват на Терминал 2 и да са принудени да напуснат страната ни. Според нея всеки българин трябва да се интересува и да знае какво се случва на всички нива в държавата.

 

 

 

Тя смята, че жените в политиката не бива да бъдат подценявани, защото имат своя принос. Категорична е, че точно в парламента, където се изработват законите в страната ни, мъжете и жените трябва да работят рамо до рамо за бъдещето на България. 

 

 

 

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

 

Възраждане за България!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Видяна: 70

« Назад към всички новиниНаши партньори