UTA Edened Fest 2022 се завърна в БургасUTA Bulgaria Services, дъщерна компания на UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG, водещ доставчик на услуги за мобилност в Европа, възобнови традиционния си фестивал, след двугодишно прекъсване и отново събра на едно място своите клиенти и партньори.
 

 

 

 

На единственото по рода си събитие присъстваха видни транспортни и логистични фирми от цялата страна.Йоланта Гаврилова, управител на UTA в България, благодари на Scania Bulgaria, Invoitix и Unitrailer, които се включиха и с финансова подкрепа за събитието, както и на всички останали партньори, които допринесоха за цялостната организация на фестивала.
 

 

 

Екипът на UTA приветства своите гости и им благодари за огромния им професионализъм и за това, че успешно се справят пред предизвикателствата, пред които са поставени през последните години: пандемия, нарушени вериги на доставки, липса на международни водачи, външни ограничения и рестрикции за бизнеса, избухналата война и драстичните скокове в цените на горивата.
 

 

 

 

Професионалистите от UTA дълбоко вярват, че и те са спомогнали за преодоляване на трудностите пред сектора, предоставяйки атрактивни цени на горива и други продукти, с отложено плащане, в широка мултибранд мрежа от 71.600 точки на приемане в Европа, от които повече от 55.000 бензиностанции, и бордови устройства за автоматично разплащане на пътни такси в 26 европейски държави.
 

 

                    

 

 

Домакините обещаха да продължат да работят интензивно върху разширяване на мрежата на UTA и подобряване на ценовите условия за своите клиенти, разширяване на покритието на иновативното бордовото устройство UTA One(r) с нови държави още през 2022 година, както и за нови телематични решения за успешно управление на мобилността, част от проекта UTA Smart Connect и дигиталната карта за зареждане UTA EasyFuel.
 

                    

 

Празникът продължи с томбола и приятни изненади, вкусна скара, жива музика, танци и отлично настроение.

 

                 
Видяна: 46

« Назад към всички новиниНаши партньори