Рибарите от Поморие пред Борисов: Благодарим за перфектния пристанЛидерът ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с рибарите на пристанището в Поморие. Той беше придружен от кмета на града и областен координатор на партията Иван Алексиев, както и от кандидатите за народни представители на ГЕРБ – СДС в 2 МИР - Бургас.

 

 

 

Пред Борисов местните хора споделиха колко много се е променил животът им след изграждане на пристана.

 

 

 

„Искаме да благодарим за съдействието, за перфектния пристан – рибарско пристанище. Въпреки опитите на досегашните управляващи да насаждат сред хората страх и грешна информация, че това пристанище ще бъде яхтено, то е 100% рибарско, с рибна борса към него. Всичко това се случи благодарение на Вас, защото кандидатствахме с проекта по Ваше време, както и благодарение на общинската администрация. Преди тук бяха само камъни, нямаше цимент, връзвахме лодките по дърветата“, коментираха рибарите.

 

 

 

Те подчертаха, че на територията на община Поморие има над 450 рибарски плавателни съдове, които се възползват от подобрените условия на пристанището.

 

 

 

От своя страна кметът Алексиев връчи на рибарите договор, който Общината е спечелила чрез Местната инициативна рибарска група, за закупуване на GPS за лодките, облекло и спасителни жилетки.

 

 

 

Борисов си тръгна от Поморие с ценен подарък. Кметът Алексиев му подари икона на св. Георги, осветена в поморийския манастир, който носи името на светеца.

 

 

 

„Св. Георги е символ на победата на доброто над злото. Нека той да Ви помага, да Ви пази, да ви дава сили, за да продължите да ни водите към победата.“, заяви Иван Алексиев.
Видяна: 25

« Назад към всички новиниНаши партньори