1000 успешни операции отбеляза отделението по Ортопедия в „Сърце и Мозък“Само за 8 месеца специалистите в отделението по „Ортопедия и травматология“ във високотехнологичната болница „Сърце и Мозък“ в Бургас са направили 1000 успешни операции. За времето от откриването на болницата са извършени над 450 ендопротезирания на големи стави, над 200 ендоскопски интервенциии над 300 интервенции при фрактури. Повод за гордост трябва да имат всички лекари, медицински сестри, рехабилитатори и санитари, защото с професионализъм и работа в екип са върнали към нормален начин на живот над 1000 пациенти от Бургас и региона.


 

 

В отделението по „Ортопедия и травматология“ се провежда оперативно и неоперативно лечение с минимален травматизъм за пациента и бързо следоперативно възстановяване в съответствие с добрите медицински практики. Диагностицират се и се лекуват всички болести на опорно-двигателния апарат.

 

 

 

Специалистите в отделението имат богат опит в сферата на детската ортопедия – лечение на вродена тазобедрена луксация, адолесцентна епифизеолиза на бедрената глава, корекции на посттравматични ъглови ротационни деформации на дългите тръбести кости в детската възраст, лечение на еквино-варусно ходило, корекции при детска церебрална пареза.

 

                 
Видяна: 80

« Назад към всички новиниНаши партньори